Που θα βγεις το ΣΚ: Ζωγραφική, burgers και πολύ γέλιο!

Περίληψη: Πλησιάζει το πολυζήτητο ΣΚ που περίμενες όλη την εβδομάδα και δεν έχεις κανονίσει τίποτα ακόμα; Μην σκας, γιατί σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με δρώμενα για όλα τα στυλ και διαθέσεις!

Ωραίος και ο καναπές του σπιτιού σου, δε λέω… αλλά γιατί να κάτσεις μέσα το ΣΚ, ενώ μπορείς να δώσεις ένα όμορφο φινάλε στην εβδομάδα σου; Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και αυτό, σφύζει η ζωή σε κάθε γωνιά της πόλης προσφέροντας μοναδικές εκδηλώσεις για όλους τους τύπους διασκέδασης. Κάθε εβδομάδα στη στήλη μας, συλλέγουμε τις top προτάσεις για εσένα. Έτσι πιστοί στο ραντεβού μας, σου έχουμε συγκεντρώσει ορισμένα μαγικά δρώμενα που δε πρέπει να χάσεις με τίποτα! Αν δε μας πιστεύεις, μπορείς να περιηγηθείς στη σελίδα Public Tickets για να επαληθεύσεις όσα πρόκειται να προτείνουμε και ακόμα περισσότερα.

Festival κωμωδίας, burger και μουσικής

Εάν ψάχνεις να κάνεις κάτι fun αυτό το Σαββατοκύριακο… σ’ έχουμε! Διότι, το Athens Comedy Festival δίνει το παρόν του και φέτος για 4η χρονιά και δηλώνει πολλά υποσχόμενο, αφού οι κωμικοί που θα φιλοξενήσει θα σε κάνουν να γελάσεις με τη ψυχή σου. Που και πότε; Στο Faliro Summer Theater από τη Παρασκευή 16/09 έως και τη Κυριακή 18/09! Big Talk Live, Κάψε το Σενάριο, Comedy Battle, Logopaignia και η λίστα δε τελειώνει!

pou-tha-vgeis-17-01

Εάν πάλι, θέλεις κάποια πρόταση που να παντρεύει μουσική για όλα τα γούστα και burger με τη συνοδεία μιας παγωμένης μπύρας, δε μπορούμε παρά να σου προτείνουμε το Burger Fest 2022. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-18/09), το Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι μετατρέπεται σε Ολυμπιάδα των Burger αφού πάνω από 15 burger houses θα βρίσκονται εκεί να σε υποδεχτούν. Good Job Nicky, Nalyssa Green, The Four Owls, Planet of Zeus και άλλοι πολλοί θα σε περιμένουν για μια μουσική βραδιά.

Εξερεύνηση στον κόσμο της τέχνης

Αλλάζουμε πλεύση στις προτάσεις μας για να καλύψουμε και τους… κουλτουριάρηδες 😜 Το απόλυτo θερινό σινεμά που συνδυάζει βραβευμένες ταινίες και ένα γαστρονομικό ταξίδι από τους καταξιωμένους σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη και Πάνο Ιωαννίδη είναι ένα: το Stellar Gastro Cinema. Συγκεκριμένα, αυτό το ΣΚ στη μεγάλη οθόνη θα προβάλλεται η Ισπανική κομεντί «Οι γείτονες από πάνω» σε σκηνοθεσία του Cesc Gay. Και τι θα πλαισίωνε καλύτερα αυτή τη ταινία από ένα Tapas Menu εμπνευσμένο από την ισπανική κουζίνα; Μεταφερόμαστε τώρα στη περιοχή του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η έκθεση «ENIGMA 2» του ταλαντούχου ζωγράφου και γλύπτη Κωστή Γεωργίου, θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους όσους επιθυμούν να θαυμάσουν στην ιστορική έκθεση που αποτελείται από 160 έργα ζωγραφικής και 40 γλυπτά που αξίζει να θαυμάσεις από κοντά! Και αφού πήγες που πήγες στο κέντρο, μπορείς να συνεχίσεις το βράδυ σου με ένα δροσιστικό κοκτέιλ σε κάποιο από τα πολλά μπαράκια στην Αθήνα.

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το θέατρο;

Τη προηγούμενη εβδομάδα σου προτείναμε δύο πολιτισμικά δρώμενα εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα. Για τους φανατικούς λοιπόν θεατρόφιλους που εκτιμούν τις αρχαίες τραγωδίες, η παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου είναι must. Με εξαιρετικές ερμηνείες μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ιωάννης Παπαζήσης θα γεμίσουν πολλαπλές σκηνές όπως το Κατράκειο και το Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

Video Duration
0:33

Κρατάμε το θέατρο αλλά μεταφερόμαστε σε μια πιο σύγχρονη εποχή. Στο Θέατρο Άλσος στη Κυψέλη παρουσιάζεται η συναρπαστική, κωμική επιθεώρηση ονόματι «Τι Ζούμε Ρε;;;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη παράσταση, αφού ο θίασος της αποτελείται από… 15 ταλαντούχους ηθοποιούς, 12μέλη live ορχήστρα και 20 χορευτές.

Και κάπου εδώ σε αφήνουμε με τροφή για σκέψη για τα πλάνα του ΣΚ. Λεπτομέρειες για περισσότερες συναρπαστικές εκδηλώσεις θα βρεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.