Πού θα βγεις: ΣΚ με θέατρο παντομίμας, punk & νέο Αργύρη Ξάφη!

Περίληψη: Ακόμα ένα τριήμερο είναι προ των πυλών και εμείς ετοιμαζόμαστε με φανταστικές προτάσεις για το σαββατοκύριακο!

Τριήμερο πέρασε, τριήμερο έρχεται. Αφού πετάξαμε αετό και απολαύσαμε τα σαρακοστιανά της Καθαράς Δευτέρας τη σκυτάλη τώρα παίρνει η γιορτή της 25ης Μαρτίου. Φέτος πέφτει Δευτέρα, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να κάνεις ακόμα ένα πολύτιμο διάλειμμα. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ανοιξιάτικο city break να σου ευχηθούμε bon voyage. Αν μείνεις όμως στην πόλη, θα χαρείς να μάθεις πως το ΣΚ είναι γεμάτο με φανταστικές εκδηλώσεις για κάθε γούστο. Και αυτή την εβδομάδα ανοίγουμε την ατζέντα μας και σε στέλνουμε στους καλύτερους προορισμούς της πόλης; Τι λες, θα έρθεις μαζί μας;

Από το 1997 έως σήμερα, ο Αργύρης Ξάφης έχει γράψει τη δική του σελίδα στο χώρο της υποκριτικής, σκηνοθετώντας και ενσαρκώνοντας εμβληματικούς ήρωες της εγχώριας και παγκόσμιας δραματουργίας. Αυτό το ΠΣΚ σηκώνει αυλαία η παράσταση «Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Στη θεατρική μεταφορά του έργου του Καταλανού Josep María Miró, ο Αργύρης Ξάφης ερμηνεύει όλους τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο όπου ξεδιπλώνεται η παθογένεια μιας ολόκληρης κοινωνίας.