Πού θα βγεις το ΣΚ: Beer fest, τέχνες για παιδιά & γαλλόφωνο σινεμά

Περίληψη: Σαββατοκύριακο έρχεται και οι καλύτερες επιλογές εξόδου βρίσκονται στις προτάσεις της Public ατζέντας! Εσύ θα μείνεις μέσα;

Ημέρα Πέμπτη και ο νους μας θέλοντας και μη, πηγαίνει στο Σαββατοκύριακο. Η πιο ωραία στιγμή της εβδομάδας πλησιάζει και ένα ερώτημα πλανάται πάνω από κάθε ομαδική με φίλους. «Πού θα βγούμε». Αν διαβάζεις τακτικά την παρούσα στήλη, τότε γνωρίζεις πως αυτή είναι η αγαπημένη μας ερώτηση. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε μαζί τους καλύτερους προορισμούς για τις βόλτες σου. Με θέατρο, μουσική, stand up και προβολές στη μεγάλη οθόνη!

Σινεμά αλά γαλλικά & Μήδεια αλλιώς

Στο Θέατρο Αθηνά ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος διασκευάζουν το θεατρικό «Τέλειοι Ξένοι» του Paolo Genovese. Η καυστική κωμωδία του Ιταλού συγγραφέα ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία την περσινή χρονιά. Ένα αλλόκοτο παιχνίδι ανάμεσα σε μια παρέα φίλων στέκεται αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις τους.