Τα νέα Samsung Galaxy A είναι εδώ!

Περίληψη: Τα smartphones πρέπει να είναι πέραν από εύχρηστα και όμορφα και κάτι τέτοιο το γνωρίζει...

Τα smartphones πρέπει να είναι πέραν από εύχρηστα και όμορφα και κάτι τέτοιο το γνωρίζει πολύ καλά η Samsung. Η κορεατική εταιρεία έχει δώσει τον τελευταίο καιρό πολύ μεγάλη σημασία στα νέα της τηλέφωνα που έρχονται με τιμή προσιτή σε όλους και χαρακτηριστικά που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα σε κάθε χρήστη συσκευής κινητής τηλεφωνίας. Η σειρά Samsung Galaxy A έχει δημιουργηθεί ειδικά για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν, έχοντας συσκευές με ξεχωριστό στιλ, αλλά και όσους θέλουν να έχουν στα χέρια τους ένα κινητό που κάνει τα πάντα. Η εξαιρετική Super AMOLED οθόνη των Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 προσφέρει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε όλα τα videos και το multimedia περιεχόμενο γενικότερα, ενώ με τη λειτουργία Adaptive display, οι δύο συσκευές προσφέρουν πιο άνετη θέαση κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού, αλλά και δυνατότητα ξεκούραστης ανάγνωσης κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι πολλαπλές λειτουργίες Selfie είναι εδώ για να βοηθήσουν τον κάτοχο της συσκευής να αυτοφωτογραφηθεί με τον καλύτερο τρόπο και την καλύτερη δυνατή στιγμή. Ένα από τα σημαντικά προβλήματα των κινητών που έχουν εμπρόσθια κάμερα και βοηθούν στη λήψη selfies είναι το ότι το κάδρο που πιάνουν δεν είναι πάντα ευρύ, κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι που φωτογραφίζονται πρέπει να πιέζονται για να χωρέσουν στο πλάνο. Χάρη στη λειτουργία Wide Selfie, τα δύο νέα Samsung Galaxy smartphones μπορούν να προσφέρουν ευρυγώνιο πλάνο, έτσι ώστε οι στιγμές σας να χαρακτηρίζονται από πληθώρα προσώπων και να εξαλείφονται οι… απουσίες και τα «κομμένα» πλάνα. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε φωτογραφίες με εικόνα σε μορφή αρχείων gif, ενώ μπορείτε να ορίσετε και τις συσκευές να τραβούν φωτογραφίες κατόπιν φωνητικής εντολής ή εντοπισμού της κίνησής σας.

Από πλευράς σχεδιασμού, οι δύο νέες συσκευές έρχονται με πάχος μόλις 6.7 και 6.9 εκατοστά και είναι τα πιο λεπτά κινητά που έχει σχεδιάσει η Samsung. Αυτό το χαρακτηριστικό τα βοηθάει να κάθονται άρτια στο χέρι, να μη γλιστράνε, να προσφέρουν πάντα ευκολία σε όλες τις λειτουργίες αλλά και τέλεια αίσθηση στην αφή. Για να ταιριάξουν μάλιστα σε κάθε γούστο, η Samsung προσφέρει τις δύο της νέες συσκευές σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, λευκό, ασημί και χρυσό.

Στα του ήχου, οι δύο νέες συσκευές έρχονται με ειδική τεχνολογία απομόνωσης των εξωτερικών θορύβων, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την μουσική σας με την κορυφαία ποιότητα και χωρίς να σας ενοχλεί ο θόρυβος που προέρχεται από τον περιβάλλοντα χώρο. Ταυτόχρονα, ο ήχος κάθε κλήσης προσαρμόζεται ανάλογα με το θόρυβο του παρελθόντος, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να ακούτε τον συνομιλητή σας όσο πιο καθαρά γίνεται, ασχέτως του αν βρίσκεστε εντός ή εκτός της οικίας σας. Τα Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 έρχονται με την έκδοση 4.4.4 KitKat του λειτουργικού Android, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρουν και όλες τις τελευταίες λειτουργίες που υποστηρίζονται από τη Google. Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A3 είναι: Οθόνη: 4.5 ιντσών Ανάλυση οθόνης: 960x540 pixels Επεξεργαστής: Quad Core Snapdragon 410 1.20Ghz Μνήμη RAM: 1.5GB Αποθηκευτικός χώρος: 16GB Υποδοχή κάρτας επέκτασης αποθηκευτικού χώρου: Ναι (microSD) Κάμερες: 5MP (μπροστά), 8MP (πίσω) Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A5 είναι: Οθόνη: 5 ιντσών Ανάλυση οθόνης: 1280x720 pixels Επεξεργαστής: Quad Core Snapdragon 410 1.20Ghz Μνήμη RAM: 2GB Αποθηκευτικός χώρος: 16GB Υποδοχή κάρτας επέκτασης αποθηκευτικού χώρου: Ναι (microSD) Κάμερες: 5MP (μπροστά), 13MP (πίσω) Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ