Νέα προϊόντα για το καλοκαίρι από τα Public!

Περίληψη: Παιχνίδια, προϊόντα τεχνολογίας και εξοπλισμός για το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια στο...

Παιχνίδια, προϊόντα τεχνολογίας και εξοπλισμός για το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια στο σωστό μέρος!

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, εισερχόμενοι δυναμικά στην αγορά εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι. Διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών! Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα Public αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτo brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.Έτσι διαθέτουν πλέον στα 45 καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα προϊόντα για ενήλικες και παιδιά με κύριο χαρακτηριστικό την ασφάλεια, την υψηλή ποιότητα και τη λειτουργικότητα, που περιλαμβάνουν: από πετσέτες παραλίας, εξοπλισμό σκίασης, παιδικά είδη για τη θάλασσα και παιχνίδια εξωτερικού χώρου,  μέχρι και αδιάβροχα sport accessories, wearables και gadgets σε μια μεγάλη γκάμα τιμών.Σ΄ αυτό το πλαίσιο τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες: κατ’ αποκλειστικότητα με την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ τεχνολογίας με εκλεπτυσμένο design και προσιτή τιμή και την ελληνική εταιρεία TerraNation™ που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.Παράλληλα τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Το Αγόρι, Micro, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys ενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro, Nerf κλπ, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου. 8bit358Τα προϊόντα της TerraNation περιλαμβάνουν:
  • Εξοπλισμό σκίασης με καινοτόμο αεροδυναμική σχεδίαση και εξαιρετική αντοχή σε συνθήκες ανέμου καθώς και αυτόματο μηχανισμό για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.
  • Υποστρώματα παραλίας διπλής όψης για άνεση στην παραλία! Η μπροστινή τους πλευρά είναι πετσετέ και η πίσω από πολυεστέρα ενώ, η γέμισή τους είναι από αφρώδες υλικό για να προσαρμόζονται εύκολα σε τσάντες παραλίας και να αποθηκεύονται- μεταφέρονται εύκολα και γρήγορα.
  • Ψυγειοτσάντα για τη διατήρηση της θερμοκρασίας τροφίμων και υγρών στην παραλία καθώς και τσάντες παραλίας που συνδυάζουν κομψή εμφάνιση και πρακτικότητα για τη μεταφορά παιχνιδιών στην  παραλία καθώς και αντικειμένων που είναι βρεγμένα!
  • Πετσέτες σε μοναδικά χρώματα από βαμβάκι πρώτης ποιότητας ή από μικροϊνες οι οποίες ενσωματώνουν θήκες για καλύτερη σταθερότητα στην ξαπλώστρα παραλίας και θήκη για μαξιλάρι και στεγνώνουν απίστευτα γρήγορα!
  • Ομπρέλες ελαφριές και πρακτικές με μηχανισμό ανάκλησης για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από τον ήλιο στην παραλία οι οποίες διαθέτουν ορθοστάτες από ελαφρύ αλουμίνιο, αεραγωγό οροφής για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και άκρες ακτινών σχήματος ‘T’ για αποφυγή ατυχημάτων.
  • Χρηστικά εργαλεία και gadgets όπως βάση ομπρέλας, άγκυρα παραλίας, σελιδοδείκτη που θα σου λύσει τα χέρια και βουρτσάκι για να καθαρίζεις τα αξεσουάρ σου από την άμμο!
  • Παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά (όπως τα βότσαλα φελλού) και ζάρια για να παίζεις με τους κολλητούς σου στην παραλία Όνομα-Ζώο-Πράγμα!
Όλα είναι αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης, σχολαστικής έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών και έχουν ως στόχο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους προσφέροντας μοναδικό design, ποιότητα, ασφάλεια, σιγουριά και χαλάρωση όπου κι αν βρίσκονται. 8bit379Στα Public μικροί και μεγάλοι θα βρουν προϊόντα με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών (Waboba, Αγόρι, Micro, Nerf, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys, Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro) που εγγυώνται ανέμελες στιγμές στην παραλία για όλη την οικογένεια με ποιότητα και ασφάλεια. Ενδεικτικά : Scooters, μάσκες, νεροπίστολα, παγούρια νερού, μπάλες θαλάσσης, κουβαδάκια, μπρατσάκια, σανίδες θαλάσσης, φουσκωτά, ρακέτες, κουλούρες θαλάσσης και gadgets όπως γρανιτιέρα- παγωτιέρα αλλά και μια μεγάλη γκάμα ταξιδιωτικών οδηγών και βιβλίων για τις καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα μόνο χώρο!8bit390Ταυτόχρονα τα Public συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα και με την ιταλική εταιρεία SBS, διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και αδιάβροχων gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, η πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη. Ενδεικτικά η αδιάβροχη SBS Αction camera προσφέρει high definition εικόνα και στη συσκευασία της περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ της για να μην τα ψάχνεις αλλού, το φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport είναι αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, το Σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει ακουστικά μοναδικού design και θήκη-περιβραχιόνιο ενώ, το gadget SBS Light λύνει το πρόβλημα της ορατότητας από τους διερχόμενους οδηγούς, με εφαρμογή πάνω στο παπούτσι και ενεργοποίηση του LED φωτισμού του!Public, το σωστό μέρος και το καλοκαίρι!  Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!download