Τα Public σε ταξιδεύουν στο Sziget Festival στη Βουδαπέστη!

Περίληψη: To Sziget Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολυπολιτισμικά events της Ευρώπης! Ξεκίνησε το 1993...

To Sziget Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολυπολιτισμικά events της Ευρώπης! Ξεκίνησε το 1993 και ήδη γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του φιλοξενώντας κάθε χρόνο περίπου 400.000 επισκέπτες από 70+ χώρες του κόσμου σε ένα πανέμορφο νησί στην καρδιά της Βουδαπέστης! Εάν θέλεις να ζήσεις μια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία διακοπών με ασταμάτητα parties, σπουδαίες live εμφανίσεις, μία ευρέως διεθνή κοινότητα και όλα τα αξιοθέατα και δραστηριότητες που μπορεί να προσφέρει η πόλη της Βουδαπέστης, γνωστή και ως το 'Διαμάντι του Δούναβη', τότε το Sziget Festival από τις 11 έως τις 18 Αυγούστου 2014, είναι για σένα! Προμηθεύσου τα εισιτήρια σου από τα εξής 5 καταστήματα Public : Συντάγματος, the Mall Athens, Τσιμισκή, Ιωαννίνων και Βόλου! Το Sziget (νησί στα ούγγρικα) είναι το 'Νησί της Ελευθερίας'. Είναι πολλά φεστιβάλ συγκεντρωμένα σε ένα μέρος, μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις με περισσότερα από 50 venues και περίπου 200 παραστάσεις ανά ημέρα. Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάθε χρόνο από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς pop/rock και ηλεκτρονικής σκηνής, αλλά και ήχους metal, folk, jazz, blues, alternative ακόμη και κλασσικής μουσικής. Η φετινή διοργάνωση σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις φεστιβαλικές σου διακοπές με το official afterparty του Sziget, το φεστιβάλ B.My.Lake! 

SZIGET0512

Κάποια από τα ανακοινωμένα ονόματα για το Sziget 2014: Queens of the Stone Age, Blink-182, Outkast, Manic Street Preachers, The 1975, opening show από τον Deadmau5, end show από τον Calvin Harris, the Prodigy, Macklemore & Ryan Lewis, Placebo, Skrillex, Lily Allen, Bastille, Imagine Dragons, Cee Lo Green, Axwell, the Kooks, Jake Bugg, Stromae, London Grammar, La Roux, Ska P, Bombay Bicycle Club, Miles Kane, Tom Odell, Crystal Fighters, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Borgore, Darkside, Bonobo, Palma Violets, Fink, Wild Beasts, The Big Pink, Kavinsky, Jagwar Ma, Brody Dale, Girls in Hawaii, Starlight Girls και πολλοί πολλοί ακόμη…

Για να πάρεις μία γεύση από το φεστιβάλ δες το επίσημο aftermovie του Sziget 2013.   Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για τον Αύγουστο;Το Sziget Festival Ελλάδας και Κύπρου ξεκινάει μόνιμη συνεργασία με το Public για την προπώληση εισιτηρίων μέσα από επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα. Μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου είτε με μία επίσκεψη στα Public Συντάγματος, the Mall Athens, Τσιμισκή, Ιωαννίνων και Βόλου ή και online στο http://szigetfestival.gr/tickets/____online.Sziget Festival, 11-18 Αυγούστου 2014, Βουδαπέστη-ΟυγγαρίαΠρoμηθεύσου τα εισιτήρια σου από τα Public τώρα!