Black Friday 2022: Οδηγός επιβίωσης για προϊόντα τεχνολογίας

Περίληψη: Είσαι έτοιμος για Black Friday; Η μέρα της τεχνολογίας και των φοβερών προσφορών πλησιάζει και τα Public ετοιμάζονται για να την υποδεχτούν. Εσύ;

Η μαύρη Παρασκευή των εκπτώσεων και των προσφορών πλησιάζει για μια ακόμη χρονιά και δε βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει. Γιατί μπορεί η… μαυρίλα να παραπέμπει σε κάτι macabre, αλλά τα τελευταία έξι χρόνια, από τότε που τα Public έφεραν το θεσμό της Black Friday στην Ελλάδα, η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου γεμίζει από ενθουσιασμό και από μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, σε προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο. Βέβαια, οι προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή την ημέρα, αλλά όσο πλησιάζουμε στη Black Friday – η οποία φέτος πέφτει στις 25 Νοεμβρίου – θα βρίσκεις όλο και περισσότερα Black Friday deals. Θα πρέπει, όμως, να είσαι έτοιμος γιατί στάνταρ θα γίνεται πανικός εκείνες τις μέρες, επομένως… the early bird gets the worm, όπως λέμε και στην Ελλάδα.

Εντόπισε το πιο value for money κινητό φέτος στη Black Friday!

Προφανώς, όλοι θα θέλαμε να πάρουμε το καλύτερο και το top-of-the-pops flagship smartphone, όμως οι περισσότεροι δεν το κάνουμε λόγω κόστους. Όταν, όμως, το κόστος κατακρημνίζεται, όπως μόνο στη μαγική συναστρία Public – Black Friday μπορεί να γίνει, αίφνης έρχονται εντός του budget σου smartphones τα οποία θεωρούσες απρόσιτα. Λοιπόν, προετοιμάσου και βάλε bookmarks ή άνοιξε tabs και για smartphones τα οποία θα ήθελες αλλά θεωρείς πως η τιμή τους είναι παραπάνω απ' όσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις και, πού ξέρεις, μπορεί να το δεις να έρχεται στα χέρια σου ακριβώς στην τιμή που το ονειρευόσουν!

Προθέρμανση για το μουντιάλ με αγορά TV!

black-friday-tech-01

Παραλίγο να το ξεχάσουμε! Φέτος το μουντιάλ δεν έγινε τον Ιούνιο, αλλά θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου! Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου, φέτος θα έχουμε τη μοναδική (ίσως) κατάσταση στην οποία θα βλέπουμε μπάλα έχοντας δίπλα στολισμένο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η μοναδική αυτή σύμπτωση φέρνει τη μαύρη Παρασκευή μέσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, επομένως σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις τη smart TV των ονείρων σου και να απολαύσεις την ποδοσφαιρική πανδαισία σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα σε τιμή Black Friday!

Smartwatch και Black Friday: Ο καλύτερος συνδυασμός fitness & οικονομίας!

Κάποτε πήγαινες για τρέξιμο ή για ποδήλατο και δεν ήξερες πόσο έτρεξες ή τι απόσταση διάνυσες και σε πόσο χρόνο. Πλέον, όλα αυτά έχουν λυθεί με τα smartwatches τα οποία έχουν αισθητήρες και μπορούν να καταγράφουν αυτές τις δραστηριότητες, αλλά ακόμη και το απλό περπάτημα. Παράλληλα, η νέα γενιά smartwatches διαθέτει μέχρι και αισθητήρες για να καταγράφει και τους παλμούς της καρδιάς, ενώ τα πιο προηγμένα μοντέλα, με πρώτο και καλύτερο το Apple Watch, μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα.  Το καλύτερο; Η τιμή των smartwatch είναι τόσο προσιτή που σύντομα όλοι θα έχουμε ένα στο χέρι μας. Το ακόμα καλύτερο; Φέτος στη Black Friday, οι τιμές θα γίνουν τόσο δελεαστικές που θα είναι… αμαρτία να τις αγνοήσεις! Ειδικά αν είσαι του fitness, τώρα ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις την γυμναστική σου, γλυτώνοντας χρήματα με τις προσφορές Pre-Black Friday του Public.

Άκουσέ την με νέα Bluetooth Speakers!

Παντού χρειάζεται ένα Bluetooth speaker! Είτε θέλεις να ακούσεις μουσική στο δωμάτιό σου, είτε είσαι έξω με φίλους και αράζετε, αντί να προσπαθείς να ακούσεις μουσική από το μικροσκοπικό ηχειάκι του κινητού, έχεις ένα Bluetooth speaker και ακούς ασύρματα τη μουσική σου, και μάλιστα με ποιότητα! Εκτός αυτού, τα περισσότερα σου δίνουν και τη δυνατότητα να φορτίσεις το κινητό σου, αν τελειώνει η μπαταρία! Στις προσφορές Pre-Black Friday θα βρεις σίγουρα αυτό που θέλεις, και στην τιμή που το θέλεις!

black-friday-tech-02

Laptops επιδόσεων σε τιμές Black Friday!

Είτε θέλεις laptop φθηνό και καλό, είτε θέλεις κορυφαίο gaming laptop με τον καλύτερο Ryzen 9 της αγοράς, μπες στα Pre-Black Friday offers και θα βρεις στάνταρ αυτό που θέλεις. Στα Public ούτως ή άλλως βρίσκεις όλα τα laptops της αγοράς στις καλύτερες τιμές, τώρα που έρχεται Black Friday, θα τα βρεις σε τιμές που δε θα μπορείς να αγνοήσεις! Ακόμη και τα τρομερά νέα MacBook Pro της Apple είναι σε προσφορά, επομένως τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις δικό σου ένα μηχάνημα με τον πανίσχυρο M2 στην καρδιά του, σε τιμή… Μ-δεν!

Μην ξεχάσεις και τα απαραίτητα για την αναβάθμιση του PC σου!

Ο σωστός PCάς αναβαθμίζει τον υπολογιστή του κομμάτι-κομμάτι. Αν περίμενες κι εσύ τη σωστή στιγμή για να κάνεις μερικές καίριες επεμβάσεις στο setup του υπολογιστή σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Η AMD μόλις έβγαλε τους νέους Ryzen 7000, η Intel τους δικούς της Core 12ης γενιάς, η Nvidia τις δικές της κάρτες γραφικών σειράς RTX 4000, επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για… Black Friday deals! Κάνε την αναβάθμιση εκεί που χρειάζεσαι, από τα Public.

Black Friday, τεχνολογία & Public πάνε μαζί και το 2022!

Στα Public ούτως ή άλλως νιώθουμε τη Black Friday λίγο δικό μας παιδί, μιας και εμείς κάναμε την αρχή το 2016, φέρνοντάς τη στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Και βέβαια Public και τεχνολογία είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες και συνυφασμένες! Επομένως, και το 2022 θα είναι μια χρονιά στην οποία η Black Friday θα πάρει χρώμα… πορτοκαλί! Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη Black Friday 2022, και μάλιστα δεν προετοιμαζόμαστε απλά, έχουμε ξεκινήσει και τις προσφορές από τώρα, για εσένα που δε μπορείς, δε μπορείς να περιμένεις! Αν θες προσφορές Black Friday χωρίς να είναι Black Friday, μπες στη σελίδα του Public.gr και θα τις έχεις!