Είσαι νονός; Κάνε το καλύτερο tech δώρο στο βαφτιστήρι σου

Περίληψη: Το Public φέρνει το φετινό Πάσχα τα καλύτερα tech δώρα για το βαφτιστήρι σου και σε προσκαλεί να διαλεξεις!

Φτάσαμε μια ανάσα από το Πάσχα. Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι προ των πυλών, πράγμα που σημαίνει πως σιγά σιγά πρέπει να αρχίσεις τις απαραίτητες ετοιμασίες για τις ημέρες των εορτών. Αν είσαι νονός, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο στο βαφτιστήρι. Και για να μην ταλαιπωρείσαι ψάχνοντας από εδώ και από εκεί, διαλέξαμε για σένα τις καλύτερες επιλογές από τα ράφια του Public, ώστε το φετινό Πάσχα να κάνεις τη διαφορά!

Smartphones και ακουστικά που «κλέβουν» την παράσταση

Αν θέλεις το φετινό Πάσχα να μείνει αξέχαστο για το βαφτιστήρι σου, ένα νέο smartphone είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις. Άλλωστε ποιος από εμάς θα έλεγε όχι σε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές επιδόσεις και κομψό σχεδιασμό; Το Samsung Galaxy S22, με κάμερα 50MP, οθόνη 6.1 ιντσών και οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 2200, ξεχωρίζει μεταξύ των premium smartphones.

Αν το βαφτιστήρι σου είναι φίλος της Apple, σίγουρα θα έχει ρίξει «κλεφτές ματιές» στο iPhone 13. Φυσικά, τα κινητά της Apple δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αρκεί μόνο να σημειώσουμε πως το iPhone 13, διαθέτει το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να απαθανατίζει με τον καλύτερο τρόπο τις αγαπημένες στιγμές.

Εννοείται πως όποιο μοντέλο και αν επιλέξεις για δώρο, μπορείς να το συνδυάσεις με ασύρματα ακουστικά για καθηλωτικό ήχο ανά πάσα στιγμή. Τα ασύρματα ακουστικά WF-C500 της Sony, προσφέρουν μοναδικό ήχο υψηλής ποιότητας, παρά το μικρό τους μέγεθος. Εξαιρετική επιλογή είναι και τα wireless Bluetooth ακουστικά Tone Free FN6 της LG. Τα ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα και η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου μακράς διάρκειας.

Tablets: Ψυχαγωγία και εργασία με άνεση

Συνεχίζοντας τις προτάσεις προϊόντων τεχνολογίας, η αξεπέραστη ευκολία και άνεση που προσφέρουν τα tablet, τα καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα πασχαλινό δώρο. Tablets με προηγμένες δυνατότητες όπως το Xiaomi Pad 5 προσφέρονται τόσο για ψυχαγωγία όσο και για καθημερινές εργασίες, αν το βαφτιστήρι είναι λίγο μεγαλύτερο. Αν ενδιαφέρεσαι για ένα tablet ικανό τόσο για gaming όσο και για multitasking, το Lenovo M10, με οθόνη 10.1 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή ρυθμισμένο στα 1.8 GHz στέκεται επάξια ακόμα και δίπλα σε laptops!

Smartwatches: Το απόλυτο wearable

Δεν είναι τυχαίο πως το smartwatch θεωρείται το απόλυτο wearable. Τα smartwatches εκτός από απαράμιλλη αισθητική διαθέτουν επίσης μοναδικές λειτουργίες υγείας και ευεξίας, συνδυάζοντας το design με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Το Venu 2 Plus της Garmin, με προηγμένη συνδεσιμότητα και εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία smartwatch. Μεγάλη απήχηση στους φίλους των smartwatches έχει και το Galaxy Watch 4 Classic της Samsung, όπου η αισθητική γίνεται ένα με το fitness.  

Instant cameras για τέλειες φωτογραφίες κάθε μέρα

Ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και προσφέρεται για φωτογραφήσεις, τσέκαρε για δώρο μια instant camera. Με πρακτικό σχεδιασμό και ανάλυση 8 MP η Canon Zoemini S2 συνδυάζει την άνεση μια ψηφιακής κάμερας με τη δυνατότητα στιγμιαίας εκτύπωσης μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print. Φυσικά, οι αναλογικές στιγμιαίες κάμερες έχουν τη δική τους χάρη. Η Polaroid Now I-Type φέρει μαζί της την κληρονομία των γνήσιων φωτογραφικών μηχανών Polaroid OneStep και προσφέρει φωτογραφίες πραγματικά υψηλής ευκρίνειας.

Τηλεοράσεις για αξεπέραστη εμπειρία θέασης

Αν το βαφτιστήρι σου διοργανώνει συχνά movie nights ή κάνει ατελείωτο binge watching στο Netflix, τότε μια νέα τηλεόραση είναι το πλέον κατάλληλο δώρο. Πόσω μάλλον αν είναι και gamer. Με οκτώ εκατομμύρια pixels, τεχνολογία NanoCell και ανάλυση 4Κ Ultra HD, η τηλεόραση LG 75NANO756PA εγγυάται μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης ζωντανεύοντας κάθε εικόνα. Αν το budget σου είναι πιο περιορισμένο, τότε ρίξε μια ματιά στην τηλεόραση P143EU Android της Xiaomi, η οποία διαθέτει επίσης ανάλυση 4K Ultra HD και τεχνολογία πάνελ, NanoCell.

Βιβλία: Το καλύτερο δώρο για το μικρό σου βαφτιστήρι

Για το μικρό σου βαφτιστήρι, ένα καλό βιβλίο είναι η νούμερο ένα επιλογή για να περάσει τις ημέρες των εορτών διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας. «Το αυγό που δε σπάει ποτέ» του πολυβραβευμένου Ευγένιου Τριβιζά, είναι μια ξεκαρδιστική πασχαλινή ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Εορταστική διάθεση έχει και η «Πασχαλινή Περιπέτεια» και το νέο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς «Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες».

Και επειδή Πάσχα χωρίς λαμπάδα δεν νοείται, στο Public θα βρεις τεράστια ποικιλία σε χρώματα και πρωτότυπα σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Μάλιστα, όλες οι λαμπάδες για μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικό μετά το βράδυ της Ανάστασης.

Το φετινό Πάσχα λοιπόν, δείξε έμπρακτα την αγάπη προς το βαφτιστήρι σου κάνοντας ένα δώρο πέρα από τα καθιερωμένα. Στο site του Public θα βρεις με ένα κλικ ακόμα περισσότερες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους, ώστε το φετινό Πάσχα να γίνεις ο καλύτερος νονός!

Καλές γιορτές!