Samsung Galaxy Z Flip 3: Τώρα και σε αποχρώσεις Pokémon!

Περίληψη: Η νέα limited έκδοση του Galaxy Z Flip 3 φέρνει το κορυφαίο foldable smartphone στον κόσμο των Pokémon!

Το Samsung Galaxy Z Flip 3 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συνδυάζοντας την κομψότητα, την άνεση και τις ισχυρές επιδόσεις του Snapdragon 888 chipset, το κορυφαίο μοντέλο της Samsung ξεχωρίζει στην κατηγορία των foldable κινητών τηλεφώνων. Για την επιτυχία του Galaxy Z Flip 3, αρκεί απλώς να πούμε πως το περιοδικό TIME έχει συμπεριλάβει το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung στη λίστα με τις καλύτερες εφευρέσεις της περσινής χρονιάς! Πλήρως αναβαθμισμένο σε σχέση με τον προκάτοχο του, το Galaxy Ζ Flip 3 έχει δικαιωματικά κερδίσει τους φίλους των αναδιπλούμενων smartphones. Συμπαγές, ανθεκτικό και σε μέγεθος που χωράει άνετα στην τσέπη σου, εγγυάται εύκολη φορητότητα, απρόσκοπτη λειτουργία και συνολικά μια μοναδική εμπειρία χρήσης, ειδικά αν αρέσκεσαι στο multitasking. Με μνήμη RAM 8GB, εσωτερική μνήμη 128 GB, και εξωτερική dual κάμερα 12MP+12MP, συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες μιας premium smartphone συσκευής σε ένα μικρό και διακριτικό κινητό. Μάλιστα, το app CoverScreen OS, ειδικά σχεδιασμένο για το Flip 3, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις λειτουργίες του κινητού.

Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition

Η Samsung, συνεχίζοντας την παράδοση των ειδικών εκδόσεων για τις δημοφιλείς συσκευές της, συνεργάστηκε με την Nintendo για να δώσει στο Flip 3 χρώμα… Pokemon. Εν μέσω της αυξανόμενης φρενίτιδας των Νοτιοκορεατών για τα Pokémon, η Samsung λάνσαρε τη Δευτέρα μια limited έκδοση της πετυχημένης foldable συσκευής με θέμα τα αγαπημένα «τερατάκια τσέπης». Το Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition, εκτός από το ίδιο το smartphone περιλαμβάνει επίσης πολλά Pokémon «καλούδια», τα οποία οι φίλοι του ιαπωνικού franchise θα λατρέψουν. Δύο ανθεκτικές θήκες με πρωταγωνιστή τον Pikachu, μια pouch θήκη εμπνευσμένη από το Pokédex, stickers με εμβληματικά Pokémon της πρώτης γενιάς και ένα stand σε σχήμα Poke Ball. Η νέα έκδοση του Galaxy Z Flip 3 περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε ringtones, themes και wallpapers όλα εμπνευσμένα από τον μαγικό κόσμο των Pokémon. Αν και από άποψη software η καινούρια Pokémon Edition δεν παρουσιάζει κάτι καινούριο, η συσκευασία και μόνο είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα των απανταχού collectors, όπως φυσικά και το πλούσιο περιεχόμενο.

Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition: Sold Out σε λίγα λεπτά

Μετά το πρώτο teaser, το ενδιαφέρον για το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Λίγα μόλις λεπτά μετά την κυκλοφορία του μέσω της ιστοσελίδας της Samsung και του Galaxy Campus Store, το Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition εξαντλήθηκε, γεγονός που αποδεικνύει τη δημοτικότητα του μοντέλου, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. Αυτή τη στιγμή, η ειδική έκδοση του Galaxy Z Flip 3 είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Νότιο Κορέα. Η Samsung δεν αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των πωλήσεων, ωστόσο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει αν θα λανσάρει το νέο Pokémon-themed μοντέλο στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ..

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαία brands για το σχεδιασμό των κινητών της τηλεφώνων. Εκτός από τη Nintendo, έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 40 διαφορετικά brands για τη δημιουργία μοναδικών αξεσουάρ για τις ηλεκτρονικές της συσκευές. Πρόσφατα, η Samsung σχεδίασε άλλη μια limited έκδοση του Galaxy Z Flip 3, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον γνωστό Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Thom Browne, ενώ το Galaxy S20+ BTS Edition - με θέμα το boy band φαινόμενο της Νότιας Κορέας – έγινε επίσης ανάρπαστο.

Προς το παρόν η Pokémon έκδοση του Flip 3 είναι διαθέσιμη μόνο στην Νότια Κορέα. Μπορεί όλοι να αγαπάμε τα Pokémon, ωστόσο η «απλή» έκδοση είναι εξίσου εντυπωσιακή. Αν θέλεις ένα smartphone με πραγματικά μεγάλες δυνατότητες σε μέγεθος τσέπης, η foldable πρόταση της Samsung είναι αυτό που χρειάζεσαι. Βρες στο public.gr το Galaxy Z Flip 3 σε όλα τα χρώματα και απογείωσε το στυλ σου!