Ο Ζήσης Ρούμπος σε προσκαλεί να γίνεις Secret Santa για τους αγαπημένους σου!

Περίληψη: Σε ποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα ήθελες να κάνεις ένα δώρο τεχνολογίας; Έλα στο Public MediaMarkt στο Μαρούσι και ίσως γίνεις εσύ ο Secret Santa του φέτος!

Στολισμένες γειτονιές, γιορτές, γλυκά και πολλά δώρα! Αυτή είναι με λίγα λόγια η φάση του Δεκεμβρίου, με τα Χριστούγεννα να είναι σχεδόν εδώ. Κι αν ακόμα δεν έχεις βρει δώρα για τους αγαπημένους σου, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Τσέκαρε το ημερολόγιό σου και δες τι έχεις να κάνεις μεταξύ 17 και 21 Δεκεμβρίου. Ακόμα και γεμάτο να είναι, μόλις δεις τι εκδήλωση σε περιμένει τις ημέρες αυτές στο Public MediaMarkt στο Μαρούσι είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρεις να «ξεκλέψεις» τον απαιτούμενο χρόνο για μία επίσκεψη. Πάμε να δούμε λεπτομέρειες.

Για πέντε μέρες στο κατάστημα Public MediaMarkt στο Μαρούσι θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις εσύ Άι Βασίλης για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μάλιστα χωρίς αυτά να το περιμένουν! Θα γίνεις δηλαδή Secret Santa! Από Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 21 Δεκεμβρίου θα μπορείς να μπεις στην κλήρωση για 5 μεγάλα tech δώρα τα οποία θα κερδίσει όποιος εσύ επιλέξεις. Ποια είναι αυτά; Ο Ζήσης Ρούμπος έχει μερικές πολύ καλές ιδέες:

Video Duration
1:30

Δεν θα ήταν τέλειο ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής σου να κερδίσει smartphone, tablet, laptop, ρομποτική σκούπα ή ένα ξεχωριστό gaming δώρο; Δώρα, βέβαια, δεν θα κερδίσουν μόνο οι αγαπημένοι σου! Παίρνοντας μέρος στην κλήρωση για να γίνεις Secret Santa μπορεί να κερδίσεις κι εσύ μία από τις 160 δωροεπιταγές αξίας 20€. Οι μεγάλοι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους στις 23 Δεκεμβρίου από τον Ζήση Ρούμπο, σε μία εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις!

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείς να βρεις και εδώ. Σε περιμένουμε στο Public MediaMarkt στο Μαρούσι για να μοιραστούμε μαζί σου τη μαγεία των Χριστουγέννων και να σου δώσουμε την ευκαιρία να χαρίσεις δώρα τεχνολογίας στους αγαπημένους σου τις φετινές γιορτές.