Terra Nation: Κερδίστε τα πιο πρακτικά σακίδια!

Περίληψη: Γυαλιά ηλίου, πετσέτα, κινητό, κλειδιά, παγούρι, αντηλιακό, ψάθα – και αυτά είναι μόνο ο… βασικός εξοπλισμός...

Γυαλιά ηλίου, πετσέτα, κινητό, κλειδιά, παγούρι, αντηλιακό, ψάθα – και αυτά είναι μόνο ο… βασικός εξοπλισμός παραλίας που θα χρειαστείς, αν σκοπεύεις να μείνεις στην ακρογιαλιά για λίγες ώρες και μερικές βουτιές. Αν το πας ένα βήμα παραπέρα και θες να κατασκηνώσεις, έστω και ένα βράδυ, πρόσθεσε: υπόστρωμα, φακό, μερικά φαγώσιμα, σκηνή ή έστω σκίαστρο…

Πού θα χωρέσουν όλα αυτά; Ένα πρακτικό σακίδιο πλάτης είναι απαραίτητο, με πολλές διαφορετικές θήκες και άνετο κορμό, που ιδανικά να διπλώνει και να μεταφέρεται εύκολα. Ας παραδεχτούμε ότι η πρωτιά στις λύσεις για την παραλία ανήκει στην Terra Nation, με τα πιο ανθεκτικά σκίαστρα, σκηνές, πετσέτες και τσάντες-ψυγεία. Πώς θα μπορούσε να μην έχει τα σκήπτρα και στα ταξιδιωτικά σακίδια;

Η φιλοσοφία της Terra Nation σχηματίστηκε από την αγάπη για την παραλία - κάτι που αντικατοπτρίζεται σε όλα της τα προϊόντα: Από τις ομπρέλες με την κορυφαία αντιηλιακή προστασία και τις εξαιρετικά απορροφητικές πετσέτες θαλάσσης μέχρι τα αδιάβροχα backpack και τα αεροδυναμικά σκίαστρα, είναι ξεκάθαρο πως τα προϊόντα της Terra Nation έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους που είναι λάτρεις της θάλασσας.

Ακόμα και τα ονόματα κάθε αντικειμένου είναι εμπνευσμένα από το νερό. Τα ονόματα των προϊόντων προέρχονται από τον πολιτισμό των Rapa Nui, που ευδοκίμησε στο Νησί του Πάσχα στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού.

Όλα τα αξεσουάρ είναι εξαιρετικά πρακτικά. Η τσάντα παραλίας Repa Kopu, για παράδειγμα, έχει χωρητικότητα 21,5 λίτρα και μπορεί να χωρέσει με άνεση ό,τι χρειαστείς για την παραλία. Όταν όμως είναι άδεια και θες να την μαζέψεις, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διπλώνει πανεύκολα μέσα στην ίδια της την τσέπη!

Μα το πιο σημαντικό είναι πως όλα τα προϊόντα της Terra Nation είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς οι άνθρωποί της φροντίζουν ώστε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρίας να γίνεται κάθε μέρα και μικρότερο!

Το Public, σε συνεργασία με την Terra Nation, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τρία (3) σακίδια παραλίας Repa Kopu σε κόκκινο χρώμα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 30 Ιουλίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. 

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Αγγελική Παρθενίου

Μαργαρίτα Ζαλοκώστα

Σπύρος Μεσσήνης