LEGO Movie 2: The Second Part στις ελληνικές αίθουσες!

Περίληψη: Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την εποχή που κυκλοφόρησε η ταινία Lego, η οποία...

Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την εποχή που κυκλοφόρησε η ταινία Lego, η οποία ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες animation εκείνης της χρονιάς. Μετά την πολυετή αναμονή, σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα έχουμε τη χαρά να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας, αφού η The LEGO Movie 2: The Second Part θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει ξανά οι Phil Lord και Christopher Miller. Όμως, αυτή τη φορά οι κάτοικοι του Bricksburg έχουν να αντιμετωπίσουν μια εξωγήινη απειλή και οι ήρωες θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στο διάστημα για να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη.

Τις φωνές τους δανείζουν για ακόμα μια φορά οι Chris Pratt, Alison Brie, Elizabeth Banks, Will Arnett και Nick Offerman, ενώ στην παρέα έχουν προστεθεί και οι Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz και Arturo Castro.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ εδώ.

Το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας, το Catchy Song, έχουν αναλάβει οι Dillon Francis με τον T-Pain και την That Girl Lay Lay και είναι ήδη διαθέσιμο στις δημοφιλέστερες online μουσικές υπηρεσίες (Apple Music, Spotify, Google Play Music κ.ο.κ).

Κάνε μια βόλτα από το public.gr ή από το πιο κοντινό σου κατάστημα Public, για να προμηθευτείς μερικά LEGO και να μπεις για τα καλά στο κλίμα της ταινίας!