Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «The Rings of Power»!

Περίληψη: Το πρώτο επικό και πολυαναμενόμενο trailer της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κυκλοφόρησε και έσπασε όλα τα κοντέρ!

Το πρώτο trailer της νέα σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», The Lord of the Rings: The Rings of Power, ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super Bowl LVI. Η Amazon κράτησε τον λόγο της και το δημοσίευσε δίνοντας μια πρώτη καλή ματιά στην επερχόμενη σειρά, η οποία βασίζεται στα βιβλία του J.R.R. Tolkien και είναι prequel των ταινιών του Peter Jackson. Η συγκεκριμένη προβολή φαίνεται ότι θα μείνει στην ιστορία αφού ορίζει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το μεγαλύτερο -ίσως- τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! 

The Rings of Power Release Date: 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η αποκάλυψη του πρώτου trailer της νέας σειράς «The Rings of Power» ήρθε έπειτα από πολλά teasers και αμέτρητη ανυπομονησία από τους fans της σειράς. Βέβαια, μέχρι την πρεμιέρα της, η οποία έχει προγραμματιστεί γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Amazon Prime Video η ανυπομονησία θα χτυπήσει κόκκινο και οι υποθέσεις θα πάρουν φωτιά! Η παραγωγή είναι των Amazon Studios σε συνεργασία με το Tolkien Estate and Trust, τον εκδοτικό οίκο HarperCollins και τη New Line Cinema, με τους J. D. Payne και Patrick McKay να είναι σε ρόλο showrunner. Το hype είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο αφού εκτιμάται ότι θα είναι η πιο ακριβή σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης, με το κόστος της παραγωγής να υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια για όλες τις προγραμματισμένες σεζόν. Μάλιστα, τα 250 εκατομμύρια δολάρια από αυτό το ποσό φαίνεται να τα έχει δώσει η Amazon μόνο για τα δικαιώματα της προσαρμογής. Ήδη για την πρώτη σεζόν το budget είναι στα 462 εκατομμύρια δολάρια. Όπως καταλαβαίνουμε, η Amazon στοχεύει και έχει επενδύσει πολλά στο να γίνει η σειρά, η επόμενη μεγαλύτερη επιτυχία σε σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Τι πρόκειται να δούμε στην πιο πολυσυζητημένη σειρά

Τα γεγονότα της νέας σειράς του σύμπαντος του Lord of the Rings θα διαδραματίζονται εκατοντάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Hobbit» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», σε αυτό που ο Tolkien ανέφερε ως η Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Σε αντίθεση με τα πιο δημοφιλή βιβλία και τις κινηματογραφικές προσαρμογές της σειράς, που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της Τρίτης Εποχής, η Amazon επέλεξε να εξερευνήσει τα γεγονότα της Δεύτερης Εποχής . 

Video Duration
1:01

Το story της σειράς «The Rings of Power»  θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ήρθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν. Οι απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Στη ουσία θα συμπυκνώσει μέρος του χρονολογίου του Tolkien από το «The Silmarilion», το οποίο εκτείνεται σε χιλιάδες χρόνια και καταγράφει βασικά γεγονότα στην ιστορία της Μέσης Γης, όπως την πτώση του Númenor, την άνοδο του Sauron και - φυσικά - τη σφυρηλάτηση του θρυλικού Δαχτυλιδιού της Δύναμης, όπως μας προδικάζει και ο τίτλος της σειράς. 

«The Rings of Power»: Οι ηθοποιοί που θα δούμε στη μικρή οθόνη

Το «Rings of Power» θα περιλαμβάνει, επίσης, ένα τεράστιο cast με τον Robert Aramayo στον ρόλο του Elrond, τον οποίο είχαμε δει και ως τον νεαρό Eddard Stark στην έκτη σεζόν του «Game of Thrones». Η Morfydd Clark θα υποδυθεί την Galadriel ενώ στο ρόλο του Isildur θα δούμε τον Maxim Baldry, τον οποίον γνωρίζουμε ως Viktor Goraya στην σειρά επιστημονικής φαντασίας «Years and Years». Θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophiagan, Sophiagan Nom, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Η κυκλοφορία της πολλά υποσχόμενης σειράς «The Lord of the Rings: Rings of Power» θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022, αλλά μέχρι τότε ελπίζουμε να έχουμε μάθει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μας περιμένει! Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα για τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες!