The Umbrella Academy: τα παιδιά που θα σώσουν τον κόσμο!

Περίληψη: Τι γίνεται όταν 47 γυναίκες φέρνουν στον κόσμο ταυτόχρονα ένα μωρό; Υπό κανονικές συνθήκες απολύτως...

Τι γίνεται όταν 47 γυναίκες φέρνουν στον κόσμο ταυτόχρονα ένα μωρό; Υπό κανονικές συνθήκες απολύτως τίποτα, μιας και οι γέννες είναι καθημερινά χιλιάδες. Αν όμως οι μητέρες αυτών των 47 παιδιών δεν ήταν ποτέ έγκυες, τότε μάλλον κάτι παράξενο συμβαίνει.

Το ίδιο σκέφτηκε και ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος και εφευρέτης, Reginald Hargreeves, ο οποίος υιοθέτησε 7 από αυτά τα πολύ ξεχωριστά παιδιά για ένα σκοπό, να σώσει τον κόσμο! Το προαίσθημά του αποδείχθηκε σωστό αφού 6 από τα 7 παιδιά αναπτύσσουν πολύ ιδιαίτερες ικανότητες και σχηματίζουν την Umbrella Academy για να εκπληρώσουν το όραμα του θετού τους πατέρα.

Στο πρώτο τεύχος των κόμικ, βλέπουμε τις πρώτες αποστολές της ομάδας που ξεκινούν από την παιδική τους ηλικία κιόλας. Μεγαλώνοντας όμως η συνοχή της Ακαδημίας μειώνεται. Αυτό θα οδηγήσει στη διάλυση της ομάδας με τα μέλη της να αποχωρούν έναν ένα. Όμως, ο θάνατος του πατέρα τους θα τους ενώσει ξανά και θα τους φέρεις αντιμέτωπους με την μεγαλύτερη αποστολή που έχουν αναλάβει ποτέ, τη σωτηρία όλου του κόσμου.

Αφού έχουν οριακά καταφέρει να σώσουν τον κόσμο από την αποκάλυψη, οι... απόφοιτοι της Umbrella Academy είναι πιο αποθαρρυνμένοι από ποτέ με το έργο τους. Κάθε μέλος έχει τα δικά του προβλήματα να αντιμετωπίσει, μετά τα γεγονότα της πρώτης έκδοσης, αλλά πριν προλάβουν να  ασχοληθούν με αυτά, ένα ακόμα καταστροφικό γεγονός τους χτυπά την πόρτα και απαιτεί από την ομάδα να φτάσουν μέχρι το Dallas και την δολοφονία του προέδρου Κέννεντυ.

5 χρόνια μετά το θάνατο του Reginald Hargreeves, η ομάδα του Umbrella Academy έχει σκορπιστεί σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να έχουν πλέον αποσυρθεί αλλά οι κίνδυνοι τους βρίσκουν και πάλι. Η νέα απειλή που θα αντιμετωπίσουν στο Hotel Oblivion δεν θα μπορούσε να είναι πιο προσωπική. Για την προστασία του κόσμου θα βρεθούν απέναντι σε ανθρώπους όπως κι αυτοί, με περίεργες υπερδυνάμεις. Για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να νικήσουν τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Το Umbrella Academy έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία μέσα από τα κόμικ της σειράς και έχει πλέον γίνει και σειρά στο Netflix. Πριν αρχίσεις το binge γνώρισε την ομάδα μέσα από τα κόμικ που θα βρεις στο Public!