Θες να απολαμβάνεις Netflix; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τηλεόραση

Περίληψη: Ο Ιούλιος προβλέπεται καυτός μήνας τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε κυκλοφορίες. Στο Netflix έρχονται νέοι...

Ο Ιούλιος προβλέπεται καυτός μήνας τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε κυκλοφορίες. Στο Netflix έρχονται νέοι κύκλοι από αγαπημένες σειρές, ολοκαίνουργιες σειρές, αλλά και οσκαρικές ταινίες. Ευκαιρία λοιπόν να αράξεις «αγκαλιά» με το Air Condition και να απολαύσεις τις νέες προσθήκες που έρχονται στο Netflix τον επόμενο μήνα.

Με το Netflix έχεις τη δυνατότητα να stream-άρεις τα αγαπημένα σου προγράμματα από smartphone, tablet και υπολογιστή αλλά, κακά τα ψέματα, η εμπειρία θέασης σε τηλεόραση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από αυτές τις συσκευές. Για να κάνουμε, λοιπόν, λίγο πιο εύκολο το καλοκαίρι σου, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις καλύτερες επιλογές για Netflix στην μεγάλη οθόνη.

Αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος τότε μία 32άρα τηλεόραση είναι η καλύτερη λύση. Προσφέρει και μικρό μέγεθος, αλλά και αρκετά μεγάλη οθόνη σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί και για δεύτερη τηλεόραση σε κάποιο δωμάτιο. Με την Arielli 32DN6ND αποκτάς μία πολύ οικονομική τηλεόραση 32 ιντσών, η οποία διαθέτει HD ανάλυση και δύο θύρες HDMI. Μέσω HDMI μπορείς να συνδέσεις το laptop σου ή κάποιο TV Box για να απολαύσεις Netflix στη νέα σου τηλεόραση.

Η ευκολότερη λύση όμως είναι να αγοράσεις μία τηλεόραση η οποία διαθέτει προεγκατεστημένο Smart λειτουργικό και σύνδεση με το Internet. Η Ηitachi 43HE4000 διαθέτει και smart λειτουργίες αλλά και FullHD ανάλυση, για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Για μία πραγματικά κορυφαία εμπειρία όμως πρέπει να πας σε 4K ανάλυση. Η 49’’ LG 6300 είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις. Πέρα από την αναβαθμισμένη ανάλυση, η τηλεόραση της LG προσφέρει επίσης και HDR σε εξαιρετική τιμή.

Με παρόμοιες δυνατότητες, αλλά ακόμα πιο οικονομική τιμή, έρχεται και η Hisense H50A6140, η οποία μάλιστα είναι και λίγο μεγαλύτερη, με διαγώνιο στις 50 ίντσες. Κι αν ούτε οι 50’’ δεν γεμίζουν το σαλόνι σου, τότε πρέπει να πας τουλάχιστον στις 55 ίντσες. Σε αυτό το μέγεθος μία πολύ δυνατή ευκαιρία είναι η Samsung 7023 η οποία διαθέτει 4K ανάλυση, HDR και smart λειτουργικό Tizen. Σε ποιότητα εικόνας όμως στις 55 ίντσες ξεχωρίζει η Samsung 8002. Η σειρά 8000 της Samsung προσφέρει ακόμα πιο πλούσιο χρώμα και κορυφαίες επιδόσεις στο HDR.

Αν όμως έχεις σκοπό να κάνεις το σαλόνι σου ένα μικρό κινηματογράφο, όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο πιο καλά. Ψάξε λοιπόν κάτι στις 65 ίντσες τουλάχιστον. Εκεί μπορείς να βρεις επιλογές που να ξεκινούν από τα 699€! Αυτή είναι η Samsung 7022 η οποία διαθέτει κι αυτή 4Κ ανάλυση με HDR υποστήριξη. Την απόλυτη εμπειρία θέασης όμως σε LED τηλεόραση θα σου την δώσει η LG 8100 με NanoCell οθόνη. Η σειρά 8100 της LG προσφέρει εξαιρετική κάλυψη χρώματος και υποστηρίζει όλα τα πρότυπα HDR, ενώ διαθέτει ακόμα και 120Hz πάνελ! Για την πιο προσωπική εμπειρία θέασης όμως, τίποτα δεν μπορεί να φτάσει μία curved οθόνη. Και τι καλύτερο από μία QLED της Samsung; Με την Curved Samsung Q8 έχεις τρομερά χρώματα και μία καμπύλη που σε περικλείει με 55 ίντσες εικόνας.

Με… δικαιολογία τις νέες κυκλοφορίες του Netflix, κάνε δική σου μία νέα τηλεόραση και ανανέωσε το σαλόνι σου. Με τόσες νέες σειρές και ταινίες, αυτό το καλοκαίρι δεν θα σηκώνεσαι από τον καναπέ.