Τι νέο έρχεται στην δέκατη σεζόν του Fortnite;

Περίληψη: Το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο Fortnite ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με τον 16χρονο Bugha να κερδίζει...

Το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο Fortnite ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με τον 16χρονο Bugha να κερδίζει το τεράστιο έπαθλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Με το μεγάλο event να φτάνει στο τέλος του, το επόμενο μεγάλο συμβάν στο παιχνίδι θα είναι η νέα σεζόν.

Την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η 10η σεζόν του παιχνιδιού και ως συνήθως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι στο χάρτη, στα αντικείμενα, στους χαρακτήρες και πολλά άλλα. Η Epic Games δεν έχει δώσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για την νέα σεζόν, αλλά, κατά τη διάρκεια του Fortnite World Cup αποφάσισε να «tease-άρει» τους φαν. Μέσα από δύο κρυπτικά tweet έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες που δείχνουν κάποιες πρώτες λεπτομέρειες.

Στην πρώτη από αυτές βλέπουμε τρία υπόστεγα και ένα μεγάλο X πίσω από το λογότυπο του παιχνιδιού. «Fortnite X» θα είναι λογικά το όνομα της δέκατης σεζόν καθώς στους λατινικούς αριθμούς το X συμβολίζει το 10. Τα τρία υπόστεγα ήταν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής «Dusty Depot». Η περιοχή αυτή είχε καταστραφεί στο τέλος της 3ης σεζόν αλλά φαίνεται πως με την έλευση της 10ης θα έχουμε την επιστροφή της.

Η καταστροφή του «Dusty Depot» είχε επέλθει από ένα μετεωρίτη. Ο ίδιος μετεωρίτης έκρυβε μέσα του τον «Visitor» έναν χαρακτήρα της 4ης σεζόν. Στην νέα σεζόν και ο «Visitor» φαίνεται πως θα κάνει την επανεμφάνισή του. Η δεύτερη εικόνα που μοιράστηκε η Epic δείχνει το περίγραμμα μίας φιγούρας που δίπλα της φέρει ένα σχέδιο. Το σχέδιο αυτό αντιστοιχεί σε ένα από τα τατουάζ του «Visitor» από την 4η σεζόν, οπότε είναι πολύ πιθανόν ο νέος χαρακτήρας που ετοιμάζει η Epic να είναι ένας «Visitor» από το μέλλον.

Μέχρι αυτή τη στιγμή αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που κυκλοφορούν για την επόμενη σεζόν του Fortnite με την Epic Games να κρατάει αρκετά κλειστά τα χαρτιά της. Για να δεις όλες τις αλλαγές στην 10η σεζόν θα πρέπει να περιμένεις μέχρι αύριο, όταν και αυτή θα γίνει διαθέσιμη.