Το φεστιβάλ ΛΕΑ έρχεται στο Public

Περίληψη: To Public στο πλαίσιο του φεστιβάλ ΛΕΑ (Λογοτεχνία Εν Αθήναις), σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά...

To Public στο πλαίσιο του φεστιβάλ ΛΕΑ (Λογοτεχνία Εν Αθήναις), σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τρεις εξαιρετικούς συγγραφείς, τον Allen Josephs, τον Carlos Fonseca και τον Fernando Aramburu.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 19.00, στο Public Συντάγματος, όπου ο γνωστός συγγραφέας, μεταφραστής και αναλυτής του έργου του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Allen Josephs, καθηγητής του Πανεπιστημίου West Florida, θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά για τον Λόρκα και την σχέση του με την αρχαία τραγωδία και τις ταυρομαχίες.

Την σκυτάλη παίρνει ύστερα την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος, ο συγγραφέας Carlos Fonseca που θα παρουσιάσει το βιβλίο του, «Ο συνταγματάρχης δεν έχει πού να κλάψει». Μαζί του θα συζητήσουν η μεταφράστριά του, Aγγελική Βασιλάκου και o συγγραφέας, Νίκος Χρυσός.

Τελευταία στάση στο Public Συντάγματος, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στις 19:30, κάνει ο συγγραφέας, Fernando Aramburu, που θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Πατρίδα». Μαζί του θα συζητήσει ο δημοσιογράφος, Μάκης Προβατάς.