To Final Fantasy XIV γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Περίληψη: Το Final Fantasy το έχουμε γνωρίσει (και αγαπήσει πολύ) ως παιχνίδι, αλλά, όπως ανακοίνωσαν Sony...

Το Final Fantasy το έχουμε γνωρίσει (και αγαπήσει πολύ) ως παιχνίδι, αλλά, όπως ανακοίνωσαν Sony και Square Enix, θα ξαναφτάσει τις οθόνες μας με άλλη μορφή, αφού θα γίνει τηλεοπτική σειρά δια χειρός Hivemind.

Και μπορεί το όνομα της εταιρείας να μη σου λέει πολλά, αλλά σημείωσε ότι βρίσκεται πίσω από δύο πολύ γνωστά project τηλεοπτικών σειρών: το The Expanse, που παίζει στο Amazon, και αυτό τον καιρό δουλεύει πάνω στην σειρά The Witcher, που θα προβληθεί στο Netflix.

Όπως βλέπεις, λοιπόν, η εταιρία έχει σημαντική εμπειρία στο είδος του Fantasy και δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταφορά gaming τίτλου στη μικρή οθόνη.

Η τηλεοπτική σειρά θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Final Fantasy XIV. Το σκηνικό θα είναι γνώριμο για τους παίκτες, αλλά η ιστορία είναι ολοκαίνουργια και θα αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη σειρά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα λείπουν όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες!

Στον κόσμο της Eorzea θα δούμε magitek, beastmen, αερόπλοια αλλά και τα αγαπημένα chocobos. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά FF XIV θα κάνει επίσης και ο Cid. Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, η Hivemind δήλωσε πως η σειρά θα εστιάσει στην πάλη μεταξύ μαγείας και τεχνολογίας, με σκοπό την επαναφορά της ειρήνης σε έναν τόπο που ζει στη σύγκρουση.

Είναι λογικό να μην υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, καθώς η σειρά τώρα αναπτύσσεται. Αυτό σημαίνει πως ούτε το cast γνωρίζουμε, ούτε πού θα παίξει όταν κυκλοφορήσει.

Η διανομή στο Netflix δεν είναι καθόλου απίθανη, πάντως, καθώς η streaming πλατφόρμα παίζει ήδη τη σειρά Final Fantasy XIV: Dad of Light