Το νέο άλμπουμ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι γεγονός!

Περίληψη: «Σαν μία διάπλατα ανοιχτή βεράντα της μουσικής», με «Θέα παραδείσου» περιγράφει η...

«Σαν μία διάπλατα ανοιχτή βεράντα της μουσικής», με «Θέα παραδείσου» περιγράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, πολύ χαρακτηριστικά, αυτήν τη μουσική συνάντηση, που πλημμύρισε από χρώματα, μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, ερμηνείες που μετέφεραν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Νίκος Αντύπας, που συνέθεσε τις 11 μελωδίες, και στη συνέχεια  ο Μιχάλης Γκανάς, η Λίνα Δημοπούλου, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και  η Ελένη Φωτάκη, 5 σπουδαίοι στιχουργοί, από διαφορετικές γενιές, που 'ζωγράφισαν' το συναίσθημα της μουσικής. 

Στη μουσική παρέα προστέθηκε και ο Γιάννης Χαρούλης,  ενώνοντας τη φωνή και την ερμηνεία του με αυτήν της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε ένα τραγούδι εξαιρετικά συγκινητικό. «Ήταν αγάπη» είναι το πρώτο δείγμα-προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα της εισόδου αυτής της πολύχρωμης βεράντας της μουσικής, με οικοδέσποινα την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και  τις νέες μοναδικές ερμηνείες  της που έρχονται να απογειώσουν τις ψυχές μας. Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Heaven και θα τον βρείτε εδώ. thea