To popaganda.gr προτείνει... Oδηγός μουντιαλικής καλοπέρασης!

Περίληψη: Oι πίτσες και οι μπύρες που θα απολαύσεις με τους φίλους σου την ώρα των...

Oι πίτσες και οι μπύρες που θα απολαύσεις με τους φίλους σου την ώρα των αγώνων είναι το επιστέγασμα! Πριν φτάσεις εκεί, υπάρχουν πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορείς να ρυθμίσεις για να ζήσεις τους αγώνες του Μουντιάλ σε όλο τους το μεγαλείο. Ακολουθεί ένας οδηγός μουντιαλικής καλοπέρασης που μπορείς να εμπλουτίσεις ανάλογα με τα γούστα σου:Εν αρχή ην η τηλεόραση: Όχι, δε σου λέω να πάρεις καινούρια τηλεόραση ειδικά για το μουντιάλ - δεν είμαι τόσο αφελής. Λέω απλά πως αν μια τέτοια αγορά βρίσκεται στα σχέδιά σου, τώρα είναι  η κατάλληλη περίοδος να την κάνεις. Mια οθόνη υψηλής ανάλυσης και (πολύ σημαντικό επίσης) καλής ηχητικής απόδοσης, θα σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι δίπλα στο Rooney όταν η μπάλα φτάνει στα πόδια του και θα φέρει την εμπειρία των αγώνων σε άλλα επίπεδα. Εναλλακτικά, μπορείς να προτιμήσεις τη λύση του προτζέκτορα, που ενδείκνυται για αυλές, αλάνες και ακροθαλασσιές![caption id="" align="aligncenter" width="360"] Sony KDL-32W705B 32" Smart LED Full HD[/caption]Παίξε κι εσύ: Το νέο πακέτο του PS3 περιλαμβάνει το παιχνίδι FIFA: World Cup 2014! Διάλεξε ομάδα, φτιαξ’ την όπως τη θες , θυμήσου τι κάνει το κάθε κουμπί και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Προσοχή μόνο μην ξεχαστείς και χάσεις τους πραγματικούς αγώνες! 

Sony-PlayStation-3-SuperSlim-1000-0827697

   Διάβασε: Το ολοκαίνουριο βιβλίο Futebol NationA footballing history of Brazil του David Goldblatt, επικεντρώνονται στη μητέρα του ποδοσφαιρικού θεάματος και διοργανώτρια του φετινού Μουντιάλ, Βραζιλία. Από τη φοβερή εμφάνιση της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας το 1938 μέχρι σήμερα, εδώ μέσα βρίσκεται όλη η μαγεία του Πελέ, με κιτρινοπράσινα χρώματα και ανάποδα ψαλιδάκια.

   Άκου: Το Μουντιάλ έχει το δικό του σάουντρακ. Η συλλογή One Love, One Rhythm σε βάζει στο κατάλληλο mood με Ricky Martin, Shakira και άλλους πολλούς ξεσηκωτικούς πανηγυρτζήδες, ενώ το άλμπουμ Beginner’s Guide to Samba είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του και λόγω Βραζιλίας απολύτως ταιριαστό. Στην τελική, άκου και κανέναν Bob Marley – κοντά θα πέσεις. one love                  Beginner's Guide To Samba large  Δες: Δίνοντας αξία στο διαχρονικό σύνθημα «Δεν Ξεχνώ», το Official 2010 FIFA World Cup Film σε μεταφέρει στην προηγούμενη διοργάνωση, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Υπάρχει επίσης το Brazil – Behind the scenes που καταπιάνεται με την Εθνική Βραζιλίας της περιόδου 2002-2006. Λίγο παλιό, αλλά αρκούντως εντυπωσιακό για να σου ανοίξει την όρεξη.