What's new.
Το video του Gamer’s Forum που έγινε χτες στο Σύνταγμα. Δείτε όσα έγιναν!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
<
> Το video του Gamer’s Forum που έγινε χτες στο Σύνταγμα. Δείτε όσα έγιναν!
20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το video του Gamer’s Forum που έγινε χτες στο Σύνταγμα. Δείτε όσα έγιναν!

Τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς του gaming είχαν 70 τυχεροί φίλοι των Public στο πλαίσιο του Gamer’s Forum που διοργανώθηκε για πρώτη φορά την Πέμπτη 19 Ιουνίου στο κατάστημα του Συντάγματος. Στελέχη των εταιρειών που εισάγουν τα video games των μεγαλύτερων publishers και developers στην Ελλάδα έδωσαν απαντήσεις σχετικά με πολλά ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς των καταναλωτών και έλυσαν απορίες που έχουν να κάνουν με συλλεκτικές εκδόσεις, διαθέσιμες ποσότητες, τιμές παιχνιδιών και κονσολών και αρκετές ακόμη.

4R7Q0004

4R7Q0008

4R7Q0013

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με μία σακούλα γεμάτη συλλεκτικά δώρα, ενώ τρεις υπερ-τυχεροί κέρδισαν από μία κονσόλα. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός κέρδισε ένα Xbox One με τον αισθητήρα Kinect και το Titanfall, ένας δεύτερος το Wii U πακέτο με το Wii U πακέτο με το Mario Kart 8  και αρκετά ακόμη games και ένας τρίτος το PS Vita 3G με το πιο πρόσφατο Batman video game.

 

4R7Q0044

 

4R7Q0113

4R7Q0106

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που έδωσαν το δυναμικό «παρών», αλλά και τους εκπροσώπους των εταιρειών CD Media, Bandai Namco, IGE, Zegetron και Nortec Multimedia για την πολύτιμη συμβολή τους σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με εποικοδομητική συζήτηση που έδωσε τη δυνατότητα στις δύο πλευρές (καταναλωτών, εμπόρων) να έρθουν σε άμεση επαφή. Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση μέσα από το video που ακολουθεί:


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog