Καλοκαίρι με Playmobil: Αγαπημένα παιχνίδια σε summer προσφορές!

Περίληψη: Πειρατές, κάστρα, κουκλόσπιτα και ό,τι άλλο κυριαρχεί στην παιδική φαντασία, γίνεται παιχνίδι με ένα σετ Playmobil. Αυτό το καλοκαίρι θα τα βρεις ακόμα πιο φθηνά στο Public!

Η αγαπημένη εποχή κάθε παιδιού έφτασε ξανά! Τα σχολεία τελείωσαν και η τρίμηνη… άδεια ξεκίνησε και επίσημα. Και τώρα έρχεται και το ερώτημα από τους γονείς: «Τι θα κάνουν όλη μέρα τα παιδιά;» Οι σωστές απαντήσεις είναι πολλές και σίγουρα κάπου στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων υπάρχει και «άπειρο» παιχνίδι. Για να γεμίσεις δημιουργικά τις ώρες παιχνιδιού του παιδιού, στο Public σε περιμένει μία απίθανη Playmobil προφορά. Για το καλοκαίρι, βρες τα αγαπημένα σου Playmobil με έκπτωση 20% και κάνε κάθε παιδί ακόμα πιο χαρούμενο, με ένα νέο παιχνίδι.

Οι σειρές από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις είναι πάρα πολλές. Με τη σειρά City Life, για παράδειγμα, δημιουργείς μία αστική ζωή με Playmobil. Το σετ Μοντέρνα Κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα. Κεραμικές εστίες, φούρνος, ψυγείο, μηχανή espresso και πολλά ακόμα κομμάτια συνθέτουν την κουζίνα που θα ήθελες να έχεις σε κάθε σπίτι, ακόμα και σε παιχνίδι. Το τέλειο σπίτι έχει και ένα φανταστικό δωμάτιο για τα παιδιά, με το σετ Μοντέρνο Παιδικό Δωμάτιο, ενώ η διασκέδαση στην πόλη μεταφέρεται και στον κήπο, με το σετ Πάρτυ στον Κήπο με Barbeque.

Ακόμα πιο συναρπαστικό γίνεται το παιχνίδι με τη σειρά Playmobil the Movie. Ο Μυστικός Πράκτορας Ρεξ Ντάσερ είναι η πρώτη φιγούρα που πρέπει να έχει ένα παιδί για να αναπαραστήσει σκηνές από την ταινία. Ο Ρεξ χρειάζεται και το αμάξι του για να φέρει σε πέρας τις αποστολές του, οπότε, βάλε στο παιχνίδι και την τηλεκατευθυνόμενη Porsche Mission. Η Μάρλα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας, οπότε Η Καντίνα Του Ντελ πρέπει να γίνει κι αυτή μέρος των Playmobil κάθε παιδιού που αγαπά την ταινία.

Όσα Playmobil είδαμε μέχρι τώρα απευθύνονται σε ηλικίες από 4 ή 5 ετών, αυτό δεν σημαίνει όμως πως και τα μικρότερα παιδιά δεν μπορούν να έχουν τα δικά τους Playmobil. Η προσχολική σειρά Playmobil 1·2·3 έχει δημιουργηθεί για μικρά παιδιά από 18 έως 36 μηνών. Τα παιχνίδια αυτά είναι πιο ασφαλή και εύκολα στη χρήση και έρχονται σε διάφορα θέματα. Το πούλμαν Playmobil είναι έτοιμο για ταξίδι καθώς διαθέτει χώρο για τον οδηγό, 3 επιβάτες και τις αποσκευές τους. Το πειρατικό καράβι ξεκινά για μία περιπέτεια στη θάλασσα, ενώ το παιδικό καρουζέλ φέρνει την παιδική χαρά και στα Playmobil!

Βρες ακόμα περισσότερα παιχνίδια Playmobil στο public.gr ή στο κοντινότερο κατάστημα Public. Αυτό το καλοκαίρι τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών γίνονται δικά σου με έκπτωση 20%!