Πασχαλινές λαμπάδες και δώρα LEGO: Μένουμε σπίτι, παραμένουμε νονοί!

Περίληψη: Το φετινό Πάσχα θα είναι σίγουρα διαφορετικό για όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μένουμε σπίτι, παραμένουμε νονοί με τις καλύτερες ιδέες για δώρα από το public.gr!

Το φετινό Πάσχα θα είναι σίγουρα διαφορετικό για όλους. Μπορεί να δούμε τους αγαπημένους μας μέσα από video calls και να ευχηθούμε από τηλεφωνήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες! Τον πρώτο λόγο έχουν τα δώρα για τα βαφτιστήρια, αφού η ώρα της λαμπάδας και του συνοδευτικού παιχνιδιού έχει ήδη φτάσει. Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε νονοί, με τις καλύτερες ιδέες για δώρα από το public.gr!

Πάμε και στο κρίσιμο ερώτημα τώρα: Ποιο θα είναι το φετινό δώρο; Πρέπει να συνδυάζει διασκέδαση και δημιουργικότητα. Άρα οι λαμπάδες LEGO είναι μονόδρομος!

Ξεκινάμε με τα οχήματα Ninjago, όπως τα αγωνιστικά του Τζέι και του Λόιντ και το ρομποτικό τζετ του Κάι, που αρέσουν σε όλα τα αγόρια. Το κομμωτήριο της Χάρτλεϊκ Σίτυ θα αγαπηθεί δεόντως από τα κορίτσια. Όλα τα παραπάνω σετ, όπως και πολλά ακόμα, έρχονται με τα αγαπημένα συναρμολογούμενα τουβλάκια των παιδιών και δίνουν δώρο και την πασχαλινή λαμπάδα

Αν τώρα προτιμάς να επιλέξεις τη λαμπάδα χωριστά, πάλι τα παιχνίδια LEGO μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο! Για τα βαφτιστήρια προσχολικής ηλικίας προτίμησε τα σετ LEGO Duplo, με μεγαλύτερα κομμάτια και ευκολότερα στη συναρμολόγηση. Έτσι,ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά μπορούν να φτιάξουν το δικό τους Πυροσβεστικό Φορτηγό, το Ρυμουλκό Φορτηγό ή το Σταντ Πίτσας για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Μήπως η βαφτιστήρα σου, όμως, είναι λίγο μεγαλύτερη; Τότε ρίξε μια ματιά στη σειρά LEGO Friends. Τα σετ LEGO Friends αποτελούνται από περισσότερα κομμάτια και συνοδεύονται από φιγούρες. Στο σετ LEGO καροτσάκι με παγωτά η Στέφανι προσπαθεί να εξυπηρετήσει όσο περισσότερους μπορεί με τα νόστιμα παγωτά και τις γρανίτες της! Η Στέφανι έχει επίσης τον δικό της κύβο παιχνιδιού, όπου ετοιμάζει τα δικά της γλυκίσματα. Τον δικό της κύβο παιχνιδιού έχει και η Μία, η οποία αναλαμβάνει να φροντίσει μικρά ζωάκια στην κτηνιατρική κλινική της.

Δες ακόμα περισσότερα δώρα LEGO και κάνε και το φετινό Πάσχα ξεχωριστό για το βαφτιστήρι σου! Είπαμε: Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε νονοί!