Σαββατοκύριακο με παιχνίδι: -20% σε όλα τα LEGO!

Περίληψη: Τα Weekend Toys Offers ξεκινούν και σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου σετ LEGO με έκπτωση 20%, τόσο στα καταστήματα Public όσο και online!

Όσο απαιτητική ή χαλαρή κι αν είναι η εβδομάδα, πάντα ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο. Οι επιλογές για να περάσεις ευχάριστα το διήμερο είναι πολλές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Με το Public, από το ερχόμενο σου-κου, έχεις ακόμα μία, τα Weekend Toys Offers!

Όπως λέει και το όνομά τους, τα Weekend Toys Offers είναι μια προσφορά που θα «τρέχει» τα Σαββατοκύριακα στα φυσικά καταστήματα Public και το public.gr, και θα αφορά αγαπημένα παιχνίδια. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα μπορείς να βρεις στο Public παιχνίδια από γνωστά brands με έκπτωση 20%.

Τα Weekend Toys Offers ξεκινούν από αυτό το Σαββατοκύριακο, 18-19 Ιουλίου 2020, και οι προσφορές αρχίζουν με τη LEGO. Τουβλάκια διαφόρων σχημάτων, θεματικά πακέτα από διάσημα franchises και σετ για κάθε ηλικία αφήνουν τη φαντασία ελεύθερη και γεμίζουν με δημιουργικότητα τον ελεύθερο χρόνο μικρών και μεγάλων.

Οι προσφορές θα είναι συνεχόμενες και θα περιλαμβάνουν παιχνίδια που σίγουρα σε ενδιαφέρουν... Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνονται στα Weekend Toys Offers της κάθε εβδομάδας!