Reversible Octopus Plush / Το χταπόδι που λάτρεψε το TikTok - Κέρδισέ το!

Περίληψη: Το παιχνίδι που έχει κατακλύσει το TikTok είναι εδώ! Το Reversible Octopus Plush με τις πολλές διαθέσεις μπορεί να γίνει δικό σου!

Αν έχεις TikTok και έχεις περιηγηθεί τον τελευταίο καιρό στην For You Page,τότε μάλλον έχεις συναντήσει κι εσύ το χταπόδι που έχει γίνει viral. Αν δεν ξέρεις για τι μιλάμε, τότε να σου πούμε πως δεν αναφερόμαστε σε κάποιο ζωντανό χταπόδι αλλά σε ένα υπερ-δημοδιλές παιχνίδι! Το Reversible Octopus Plush, όπως θα το δεις κοινώς να αναφέρεται, είναι ένα λούτρινο χταπόδι που λατρεύουν οι χρήστες του TikTok.

Τα Reversible Octopus Plushies είναι αξιαγάπητα μικρά παιχνίδια σε σχήμα χταποδιού αλλά η ομορφιά τους δεν είναι ο μόνος λόγος που το έχουν αγαπήσει όλοι. Αυτό που το έχει κάνει διάσημο είναι ότι μπορείς να το αντιστρέψεις: το Reversible Octopus Plush έχει δύο πλευρές και καθεμία από αυτές εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα. Από τη μία έχεις ένα χαρούμενο χταπόδι, από την άλλη το χταπόδι είναι νευριασμένο ή λυπημένο. Απλά γύρνα το από την πλευρά που σε αντιπροσωπεύει, για να έχει το χταπόδι σου την ίδια διάθεση με εσένα!

Τα Reversible Octopus Plushies κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα οποία κάνουν το χταπόδι ακόμα πιο ξεχωριστό. Τα λούτρινα χταπόδια είναι τέλεια για να διακοσμήσεις τη βιβλιοθήκη ή τον χώρο σου, να τα κάνεις δώρο ή ακόμα και να τα συλλέξεις όλα! Όταν θες να δείξεις με αυτά πώς αισθάνεσαι απλά τα γυρνάς μέσα-έξω!

Τα Reversible Octopus Plushies ήρθαν και στο Public! Απόκτησε το σχέδιο που σε εκφράζει περισσότερο και μοιράσου κι εσύ με τον κόσμο του TikTok το mood σου!

Διαγωνισμός Reversible Octopus Plush


Το Public χαρίζει σε πέντε (5) τυχερούς ισάριθμα (5) Reversible Octopus Plushies. Για να διεκδικήσεις το αξιαγάπητο δώρο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 7 Μαΐου. Οι νικητές θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, θα ειδοποιηθούν μέσω email και θα ανακοινωθούν στο Public Blog.

Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Καλή επιτυχία!