Miniguide / Νέα τηλεόραση: Βρες αυτή που σου ταιριάζει!

Περίληψη: Νέα τηλεόραση; Τώρα είναι η ώρα! Είτε ετοιμάζεις το φοιτητικό σου σπίτι είτε χρειάζεσαι ανανέωση στον... εξοπλισμό σου, πάμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές για κάθε χώρο και budget!

Αν είσαι ένας από εμάς, που σημαίνει ότι περνάς πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη βλέποντας Netflix στις χαλαρές ημέρες, αυτή την περίοδο μάλλον αναζητάς την καινούργια σου τηλεόραση. Είτε εξοπλίζεις το φοιτητικό σου σπίτι είτε απλώς θες να ανανεώσεις τον εξοπλισμό, τα ερωτήματα ξεκινούν: Τι διάσταση οθόνης να προτιμήσεις; Ποιο είναι το σωστό μέγεθος αναλογικά με τον χώρο; Μήπως θέλεις κάτι πιο... smart;

Ας δούμε μερικές επιλογές από την τεράστια ποικιλία που έχεις στη διάθεσή σου στα καταστήματα Public και στο public.gr.

Ξεκινάμε από τις δυνατές επιλογές της Samsung και συγκεκριμένα τη 32άρα Samsung UE32T4302. Το μέγεθός της είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, η HD ανάλυση είναι πολύ ικανοποιητική ενώ υποστηρίζει και HDR περιεχόμενο. Το επόμενο σκαλοπάτι - από κάθε άποψη - είναι στις 43". Η Samsung UE43TU7172 εξοπλίζεται με 4K Ultra HD πάνελ και smart λειτουργικό Tizen. Οι smart δυνατότητές της, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς η 43άρα τηλεόραση της Samsung ενσωματώνει επίσης Apple AirPlay 2 και συμβατότητα με τους ψηφιακούς βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa.

Στην γκάμα της Samsung, βέβαια, οι τηλεοράσεις με Quantum Dot τεχνολογία χρώματος είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Στις 43 ίντσες η QLED Samsung QE43Q60T είναι αυτή που θα σου δώσει την ποιοτικότερη εικόνα, καθώς υποστηρίζει 100% όγκο χρώματος. Οι έξυπνες λειτουργίες, όπως το Screen Mirroring, και η υποστήριξη ψηφιακών βοηθών υπάρχουν και εδώ και δημιουργούν μια από τις πληρέστερες προτάσεις τηλεοράσεων στις 43 ίντσες.

Ξεκινάμε από τις 49 ίντσες και την LG 49UM7050 με υποστήριξη HDR περιεχομένου και ultra surround σύστημα ήχου. Το πάνελ της είναι τεχνολογίας IPS με κορυφαίες γωνίες θέασης, προσφέροντας έτσι την ιδανική εικόνα όπου κι αν κάθεσαι.

Η επόμενη επιλογή είναι η LG 50UN74006. Το μέγεθός της μπορεί να μη διαφοροποιείται πολύ (50") αλλά τα έξτρα χαρακτηριστικά της σίγουρα σε ενδιαφέρουν: έρχεται με το ThinQ AI για έλεγχο όλου του smart σπιτιού ενώ το Filmmaker Mode σου επιτρέπει να δεις ταινίες όπως ακριβώς τις έφτιαξαν οι δημιουργοί τους!

Σκυτάλη παίρνει η Sony και οι επιλογές της χωρίζονται σε LED και OLED τηλεοράσεις. Από την κατηγορία των LED επιλογών η 49άρα Sony KD49XG8096 προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ δυνατών χαρακτηριστικών και οικονομικής τιμής. Διαθέτει 4K πάνελ με X-Reality Pro τεχνολογία και το Android smart λειτουργικό της εγγυάται τεράστια γκάμα από apps.

Μεταξύ των OLED η Sony KD55AG8 55 ιντσών ξεχωρίζει. Η οθόνη της προσφέρει πραγματικό μαύρο με ασυναγώνιστη αντίθεση ενώ το Dolby Vision ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ποιότητα εικόνας!

Για μια εξίσου λεπτομερή εικόνα με ανάλυση -αλλά σε μικρότερες ίντσες και τιμή- η Arielli 45064T2 είναι η τηλεόραση που ψάχνεις. Διαθέτει πάνελ διαγωνίου 45" και είναι smart! Αν πάλι αναζητάς τηλεόραση σε μικρότερο μέγεθος, πολύ καλή επιλογή είναι η 32άρα Arielli 3228NF, η οποία διαθέτει HD ανάλυση και διατηρεί το smart λειτουργικό. Δεν χρειάζεσαι smart λειτουργικό αλλά θες να παραμείνεις στις 32 ίντσες; Τότε δες την United UN3239LE με HD πάνελ!

Πολλές οικονομικές τηλεοράσεις στην κατηγορία 32-40" θα βρεις επίσης από την F&U. Και εδώ υπάρχουν επιλογές για κάθε προτίμηση: Στις 40" η F&U FL40110 διαθέτει υψηλή ανάλυση Full HD. Περνώντας στις τηλεοράσεις F&U 32 ιντσών θα βρεις μοντέλα με HD ανάλυση, τόσο με smart δυνατότητες όσο και χωρίς.

Η F&U FLS32221, για παράδειγμα, είναι το μοντέλο που εξοπλίζεται με έξυπνο λειτουργικό ενώ υποστηρίζει και Miracast για ασύρματη προβολή περιεχομένου από τρίτες συσκευές. Η F&U FL32109 είναι η τελευταία επιλογή και έρχεται με HD πάνελ αλλά χωρίς smart λειτουργικό, όπως είπαμε.

Μεγάλη ή μικρή, LED ή OLED, smart ή όχι, το Public τις έχει όλες. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα ή το public.gr και απόκτησε νέα τηλεόραση ακριβώς στα μέτρα σου!