Τι θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix;

Περίληψη: August loading για το Netflix και η πλατφόρμα βάζει τα δυνατά της για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών. Τι θα δούμε, λοιπόν, τον ερχόμενο μήνα στις οθόνες μας;

Το καλοκαίρι έφτασε, οι διακοπές πλησιάζουν (ή είναι ήδη εδώ), οπότε έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις τις καλύτερες σειρές και ταινίες από το μεγαλύτερο διαδικτυακό «κανάλι». Το Netflix ετοιμάζει συνεχώς νέες αφίξεις και εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο δυνατές για τον Αύγουστο. Ως συνήθως θα έχουμε ένα ενδιαφέρον μίγμα από original περιεχόμενο και προσθήκες από άλλες πηγές, τόσο σειρές όσο και ταινίες.

Ο μήνας ξεκινάει με παλιές αγαπημένες ταινίες όπως οι «Μικρές Κυρίες» (1994) και η «Οικογένεια Άνταμς». Την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμη και η κωμωδία «Ο Αρχάριος» με τους Robert De Niro και Anne Hathaway. Σε ταινία θα ξαναδούμε και την αχτύπητη Kimmy Schmidt - το «Κίμι εναντίον Αιδεσιμότατου» θα είναι η μεγαλύτερή της περιπέτεια και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου. Πέρα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, όπως ο Titus και η Fiona, στην ταινία συναντάμε και τον Daniel Radcliffe στο ρόλο του Prince Frederick. Πώς και πώς περιμένουμε επίσης και το «First Man», τη βιογραφική ταινία για τον Neil Armstrong.

Video Duration
1:31


Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα η σειρά που ξεχωρίσαμε για τον επόμενο μήνα είναι το «Lucifer». Η 5η σεζόν θα αποτελείται από 16 επεισόδια, με τα πρώτα 8 από αυτά να γίνονται διαθέσιμα στις 21 Αυγούστου. Το δεύτερο μισό του 5ου κύκλου θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2020, με το Netflix να μην έχει ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία. Ξέρουμε όμως ότι αυτή η σεζόν δεν θα είναι η τελευταία, καθώς έχει επιβεβαιωθεί πως θα δημιουργηθεί και 6ος κύκλος επεισοδίων.

Μέσα στον Αύγουστο επιστρέφει ένα ακόμα original τηλεοπτικό πρόγραμμα του Netflix, η σειρά «3%». Στις 14 του μήνα θα παίξει η 4η σεζόν. Προς το τέλος του μήνα θα προστεθεί στην πλατφόρμα και το «Cobra Kai». Η σειρά sequel του Karate Kid «μετακομίζει» στο Netflix για την τρίτη σεζόν, όπως σε είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, με τους δύο πρώτους κύκλους να προστίθενται στον κατάλογο του streaming περιεχομένου στις 28 Αυγούστου.

Εσύ για ποια πρεμιέρα ανυπομονείς περισσότερο; Χαλάρωσε μπροστά στη τηλεόρασή σου, αν είσαι στο σπίτι, ή κατέβασε το app στο smartphone, αν θες να...ξεκλέψεις λίγο χρόνο από τις διακοπές!