The Umbrella Academy / Πότε έρχεται η δεύτερη σεζόν στο Netflix;

Περίληψη: Οι λάτρεις της σειράς «The Umbrella Academy» δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη για τον δεύτερο κύκλο. Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας και έχουμε το teaser trailer!

Η πρώτη σεζόν του περίφημου «The Umbrella Academy» ξεκίνησε να προβάλλεται στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Το Netflix, όπως συνηθίζει, έκανε διαθέσιμα και τα 10 επεισόδια μαζί. Οπότε ουσιαστικά από τις... 16 Φεβρουαρίου περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν. Η αναμονή μας δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα, καθώς το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία που η σειρά θα επιστρέψει.

Η δεύτερη σεζόν, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου 2020. Σε δύο μήνες από τώρα επιστρέφει η αγαπημένη δυσλειτουργική ομάδα των πρώην υπερηρώων. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Σε αυτό βλέπουμε τους 7 πρωταγωνιστές να χορεύουν σε ρυθμούς... καραντίνας, μια και ο καθένας βρίσκεται στο σπίτι του.

Video Duration
1:37


Το βίντεο δεν αποκαλύπτει και πολλά (για την ακρίβεια τίποτα) για την πλοκή του δεύτερου κύκλου της σειράς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία ενός επίσημου trailer για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες. Στον πρώτο κύκλο είχαμε βρει τη δυσλειτουργική οικογένεια Hargreeves να ενώνεται μετά από χρόνια, λόγω του θανάτου του θετού τους πατέρα. Αυτό έβαλε σε κίνηση μια σειρά γεγονότων που, προς το τέλος του κύκλου, έθεσαν σε κίνδυνο όλη τη ζωή στον πλανήτη. Δεν θα σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, για να μη σου κάνουμε spoil την πλοκή, σε περίπτωση που δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν.

Για όσους έχουν παρακολουθήσει την πρώτη σεζόν, στον δεύτερο κύκλο θα επιστρέψουν και τα 7 αδέρφια ενώ και οι παραγωγοί της σειράς θα είναι οι ίδιοι. Μη ξεχνάς ότι το Umbrella Academy βασίζεται σε κόμικ τα οποία μπορείς να βρις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr.

Μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου κύκλου σου προτείνουμε να κάνεις ξανά ένα γρήγορα binge τα επεισόδια του πρώτου και να διαβάσεις το πρώτο κόμικ της σειράς, για να γνωρίσεις ακόμα περισσότερες ιστορίες, οι οποίες δεν έπαιξαν στα πρώτα 10 επεισόδια του «The Umbrella Academy»!