Βαλίτσες BG Berlin Enduro: Αγοράζεις μία, παίρνεις δύο!

Περίληψη: Οι βαλίτσες αποτελούν το νούμερο ένα απαραίτητο αντικείμενο κάθε ταξιδιώτη, όπου κι αν κατευθύνεται. Είτε...

Οι βαλίτσες αποτελούν το νούμερο ένα απαραίτητο αντικείμενο κάθε ταξιδιώτη, όπου κι αν κατευθύνεται. Είτε μιλάμε για ταξίδι με αμάξι, με καράβι ή με αεροπλάνο, χωρίς βαλίτσα δεν πας πουθενά. Κι επειδή η ίδια βαλίτσα δεν κάνει για όλες τις περιστάσεις, η BG Berlin έχει το ιδανικό πακέτο για σένα.

Οι BG Berlin Enduro έρχεται σε σετ με δύο βαλίτσες σε μπλε χρώμα, οι οποίες μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε ταξίδι. Η μεγάλη βαλίτσα με χωρητικότητα 105 λίτρα θα χωρέσει τα πάντα ακόμα κι αν πας… υπερατλαντικό ταξίδι. Για τις ολιγοήμερες διακοπές σου η μικρότερη βαλίτσα του σετ μπορεί να ανέβει μαζί σου στην καμπίνα του αεροπλάνου, με διαστάσεις 54,5x38x25 εκατοστά.

Οι δύο βαλίτσες διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και το εξωτερικό περίβλημα καλύπτεται από μία επιφάνεια ανθεκτική σε γρατζουνιές. Επιπλέον, το μέγεθος και στις δύο μπορεί να επεκταθεί αν ανοίξετε τα φερμουάρ που υπάρχουν στο σώμα της βαλίτσας. Όπως κάθε σύγχρονη βαλίτσα, έτσι και η Enduro, διαθέτουν ρόδες για εύκολη μετακίνηση αλλά και πολλούς χώρους εσωτερικά για καλύτερη ταξινόμηση όσων μεταφέρετε.

Για την προστασία των αντικειμένων σου η BG Berlin έχει εξοπλίσει τις βαλίτσες Enduro με κλειδαριά και έχει δοκιμάσει εξονυχιστικά την αντοχή τους για να μην αγχωθείς για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά τη μεταφορά. Επίσης, όσο θα περιμένεις να μπεις στο αεροπλάνο ή σε άλλο μεταφορικό μέσο, μπορείς να φορτίσεις το κινητό ή το τάμπλετ σου αφού η μικρή βαλίτσα του σετ διαθέτει θύρα USB. Οπότε, ούτε η αναμονή θα σε αγχώνει, με το σετ βαλιτσών BG Berlin Enduro.

Αν θες κι εσύ να αποκτήσεις το σετ BG Berlin Enduro τότε μπορείς να περάσεις από ένα κατάστημα Public ή το Public.gr.

Για έναν αναγνώστη όμως οι βαλίτσες Enduro θα γίνουν δικές του εντελώς δωρεάν! Το Public κληρώνει για έναν τυχερό ένα σετ βαλίτσες BG Berlin Enduro και το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις κι εσύ μέρος είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 18 Ιουλίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. Τους όρους του διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις εδώ.

Η κλήρωση έγινε και νικήτρια είναι η Ελένη Πάσχου!