CES 2020: Αυτό είναι το logo του PS5!

Η Sony φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στην CES 2020 και έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο λογότυπο του PS5. Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2020 και ο Jim Ryan ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης, για να παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες της.

Αυτοί είναι το 3D Audio Sound, τα adaptive triggers του DualShock 5, ο βελτιωμένος SSD, που θα προσφέρει μικρότερους χρόνους φορτώματος, η υποστήριξη ray-tracing αλλά και το Ultra HD Blu-ray drive. Περισσότερα δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για την νέα κονσόλα.
 

Πέραν του PS5, η Sony ανακοίνωσε πως και το PS4 συνεχίζει να... σαρώνει σε επίπεδο πωλήσεων, αφού έφτασε τα 106 εκατομμύρια πωληθέντα συστήματα. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις games έφτασαν το 1,15 εκ. αντίτυπα ενώ σε ό,τι αφορά το PS VR η κάσκα εικονικής πραγματικότητας άγγιξε τα 5 εκατομμύρια πωληθέντα τεμάχια. Σε ότι αφορά το PSN τέλος, πάνω από 103 εκατομμύρια χρήστες έχουν εισέλθει στην υπηρεσία της Sony, με τα 38.8 εκατομμύρια εξ’ αυτών να είναι και μέλη στο PS Plus.

Δείτε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της Sony στη CES 2020, μέσα από τον παρακάτω player:

Video Duration
5:41
Url Κατηγορία