Ανακοινώθηκε το F1 23 και έρχεται με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις

Περίληψη: Το νέο παιχνίδι Formula 1 αποκαλύφθηκε επίσημα! H Codemasters ανακοίνωσε το F1 23, το οποίο έρχεται σημαντικά βελτιωμένο. Μάθε τα πάντα εδώ!

Η Codemasters ακολουθεί το πρωτάθλημα της Formula 1 εδώ και καιρό και κάθε χρόνο μεταφέρει την εμπειρία των αγώνων μέσα από το επίσημο videogame του αθλήματος. Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και ήδη 5 αγώνες έχουν ολοκληρωθεί, οπότε έχει φτάσει η ώρα για την ανακοίνωση του παιχνιδιού που θα διαδεχθεί το F1 22. Και αυτό ακριβώς έγινε μόλις καθώς το F1 23 αποκαλύφθηκε επίσημα και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο εκδόσεις, την απλή με τους Λάντο Νόρις, Σαρλ Λεκλέρκ και Λιούις Χάμιλτον στο εξώφυλλο, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια πιο πλούσια έκδοση, η Champions. Σε αυτή θα προσφέρεται έξτρα περιεχόμενο, ενώ στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν. Όσοι αγοράσουν την ειδική αύτη έκδοση θα έχουν προτεραιότητα τριών ημερών στη δράση, άρα θα μπορούν να απολαύσουν αγώνες στις πίστες από τις 13 Ιουνίου κι έπειτα. Στην Champions Edition θα περιλαμβάνονται πέραν του βασικού game και τα εξής: Time-limited F1 23 Las Vegas Content Pack, Max Verstappen in-game designers, 4 νέα MyTeam Racing Icons, Breaking Point 2 Team Icons + Vanity Item, XP Boost, F1 World Bumper Pack και 18.000 pitcoins.

Η φετινή έκδοση του παιχνιδιού ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S και στο story mode Breaking Point βρίσκουμε την κόντρα των Aiden Jackson και Devon Butler της Konnersport Racing Team. Στο game θα βρούμε ακόμη όλες τις νέες πίστες της σεζόν 2023, όπως το Grand Prix του Las Vegas.

Ο επικεφαλής ανάπτυξης της Codemasters, Lee Mather, σημείωσε πως «η επιστροφή του Breaking Point θα επιτρέψει στους gamers να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουν μια ιστορία πέραν της αγωνιστικής δράσης. Η καλή μας σχέση με τις ομάδες μάς βοήθησε στο να έχουμε καλύτερη εικόνα των μονοθεσίων και έτσι το τελικό οπτικό αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντινό στην πραγματικότητα».

Δες το πρώτο επίσημο trailer του τίτλου στη συνέχεια:

Video Duration
1:42