E3 2020 / Ολοταχώς για Λοζ Άντζελες παρά τον κορονοϊό!

Περίληψη: Όλα δείχνουν ότι η φετινή E3 θα διοργανωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ τόσο τα δημοσιογραφικά πάσα όσο και τα εισιτήρια συνεχίζουν να εκδίδονται κανονικά!

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει ήδη οδηγήσει πολλές εταιρείες σε ακυρώσεις σημαντικών events. Ενδεικτικά μέχρι σήμερα έχουν ακυρωθεί το Mobile World Congress 2020, το Facebook F8 developer conference, το Google I/O 2020, το GamesFirst London 2020 και αρκετά ακόμη.

Όπως ήταν λογικό, η διοργανώτρια αρχή της E3 ρωτήθηκε σχετικά με την Ε3 2020 και τα πράγματα δείχνουν ήρεμα προς το παρόν. Η ESA σημείωσε, μέσω συνέντευξης στελέχους της στο Vice, πως η E3 2020 θα διοργανωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα και πως τόσο τα δημοσιογραφικά πάσα όσο και τα εισιτήρια συνεχίζουν να εκδίδονται κανονικά.

Προς το παρόν, πάντως, τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και οι εκθέτες παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε περισσότερα πράγματα για το τι θα γίνει τελικά με τη φετινή Ε3 κατά τα τέλη Απριλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog για όλα τα νεότερα!