Fast & Furious Crossroads: Έρχεται το 2020 σε PS4, Xbox One και PC!

Περίληψη: Συμφωνούμε όλοι ότι έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια: Το Fast & Furious γίνεται video game και κυκλοφορεί το 2020!

Τα Games Awards διεξήχθησαν πριν λίγες ημέρες και μάλλον η σπουδαιότερη ανακοίνωση που προέκυψε από αυτά ήταν η αποκάλυψη του Xbox Series X, της επόμενη κονσόλας της Microsoft δηλαδή. Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση ήταν εκείνη του Fast & Furious Crossroads. Το νέο παιχνίδι θα είναι racing (προφανώς) και είναι βασισμένο στο ομώνυμο, πολύ δημοφιλές, κινηματογραφικό franchise.

Πρωταγωνιστές του νέου παιχνιδιού θα είναι αρκετοί παλιοί γνώριμοι, όπως ο Dominic Toretto (Vin Diesel) και η Letty (Michelle Rodriguez). Οι δύο συμπρωταγωνιστέςανέβηκαν στη σκηνή των Game Awards, για να ανακοινώσουν επίσημα το παιχνίδι.

Video Duration
1:35


Το video game αναπτύσσεται από την Slightly Mad Studios. Αν το όνομα δεν σου λέει κάτι, σημείωσε πως η συγκεκριμένη εταιρία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Project Cars. Η έκδοση και η διεθνής διάθεση του παιχνιδιού θα γίνουν από την Bandai Namco. Το Fast & Furious Crossroads θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για διάθεση στο Nintendo Switch.

Το πρώτο trailer του παιχνιδιού δεν δίνει πάρα πολλές λεπτομέρειες για το gameplay ή την υπόθεση. Η Bandai Namco, όμως, αναφέρει πως το Fast & Furious Crossroads θα είναι ένα «ομαδικό παιχνίδι δράσης και αυτοκινητιστικών ληστειών», στο οποίο οι παίκτες «θα ταξιδεύουν από τους δρόμους εξωτικών τοποθεσιών στο σκοτεινό κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας, όπου θα φέρνουν σε πέρας ληστείες υψηλών ταχυτήτων όσο θα μάχονται να καταπολεμήσουν νέες απειλές».

Με την επιτυχία που έχουν τα racing games και το Fast and the Furious, είναι παράξενο που αργήσαμε τόσο να δούμε ένα βιντεοπαιχνίδι που να συνδυάζει τους δύο κόσμους. Η αναμονή έφτασε σχεδόν στο τέλος της -επιτέλους- και σε λίγους μήνες το Fast & Furious Crossroads έρχεται σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες!