Forza Horizon 5 / Το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα των Xbox Game Studios

Περίληψη: Το Forza Horizon 5 ήρθε με τέρμα τα γκάζια και έπιασε αμέσως κορυφή! Το νέο racing game είναι πλέον το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα των Xbox Game Studios.

Φαινόταν εδώ και καιρό πως μία από τις πολυαναμενόμενες gaming κυκλοφορίες για Xbox και PC μέσα στην χρονιά ήταν το Forza Horizon 5. Η προσμονή των gamers επιβεβαιώθηκε καθώς το νέο racing game κατάφερε το καλύτερο λανσάρισμα παιχνιδιού στην ιστορία των Xbox Game Studios.

Τα νέα μοιράστηκε ο Phil Spencer στο Twitter, ο οποίος σημείωσε πως ήδη περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια παίχτες απολαμβάνουν το Forza Horizon 5. O Executive Vice President of Gaming της Microsoft αποκάλυψε επίσης πως ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παιχτών στο Forza Horizon 5 είναι τριπλάσιος από αυτόν του Forza Horizon 4. Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν αφορούν όλες τις πλατφόρμες στις οποίες κυκλοφορεί το παιχνίδι. Το Forza Horizon 5 έγινε διαθέσιμο ταυτόχρονα σε Xbox Series X|S, Xbox One, PC και μέσω cloud.

Το Forza Horizon 5 είναι ένα open world racing παιχνίδι και ο κόσμος του είναι βασισμένος στο Μεξικό. Οι τοποθεσίες του παιχνιδιού αλλάζουν και σε πηγαίνουν από την πόλη μέχρι τη ζούγκλα, ενώ η επιλογή αμαξιών είναι τεράστια. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σίγουρα ένα από τα δυνατότερα στοιχεία του, ενώ οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι εξαιρετικά θετικές. Οπότε, η επιτυχία φαίνεται πως είναι 100% δικαιολογημένη.

Ίσως, όμως, η επιτυχία αυτή να μην κρατήσει για πολύ. Ένας ακόμα τίτλος που έρχεται σύντομα σε Xbox και PC αναμένεται να συγκεντρώσει κι αυτός τεράστιο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να έχει ακόμα πιο «δυνατό» λανσάρισμα. Αυτός δεν είναι άλλος από το Halo Infinite που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Αν θες να παίξεις κι εσύ το Forza Horizon 5 στο Xbox Series X|S σου μπορείς να αποκτήσεις το παιχνίδι στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο Public.gr. Αν σκοπεύεις να αποκτήσεις το Forza Horizon 5 για PC, μην ξεχάσεις να ελέγξεις τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, για να δεις αν ο υπολογιστής σου «σηκώνει» το παιχνίδι.