Η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσημα το Splinter Cell Remake από την Ubisoft Toronto

Περίληψη: Έρχεται νέο Splinter Cell game - περίπου. Η Ubisoft ανακοίνωσε τη δημιουργία του Splinter Cell Remake, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει τίποτα παραπάνω.

Η φημολογία περί ενός Splinter Cell game υπάρχει εδώ και μήνες και πλέον μάθαμε περισσότερα. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η ομάδα της στο Toronto ετοιμάζει το Splinter Cell Remake, χωρίς να πει ωστόσο περισσότερα για τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει, αλλά και πότε θα πρέπει να το περιμένουμε. Η γαλλική εταιρεία σημείωσε πως η σειρά θα συνεχιστεί και το νέο game θα χρησιμοποιεί την Snowdrop Engine, η οποία θα προσφέρει καλύτερα γραφικά και πιο πλούσιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Video Duration
8:46

Να θυμίσουμε πως η εν λόγω μηχανή γραφικών χρησιμοποιείται και για τα Avatar: Frontiers of Pandora και Star Wars games που ετοιμάζονται από την Ubisoft. Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Ubisoft Toronto έβγαλε αγγελίες εργασίας για να ενισχύσει την ομάδα της, ενώ η Ubisoft δημοσίευσε και ένα video με δηλώσεις προγραμματιστών και συντελεστών των προηγούμενων Splinter Cell videogames.