Ολοκληρώθηκε η παραγωγή του Halo Infinite, το παιχνίδι έγινε gold

Περίληψη: Το Halo Infinite είναι έτοιμο, όπως ανακοίνωσε η 343 Industries! Ετοιμάσου για την κυκλοφορία στις 8 Δεκεμβρίου λοιπόν!

Το Halo Infinite είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι μέχρι το τέλος της χρονιάς για τους PC και Xbox gamers και έρχεται να γιορτάσει και τα 20 χρόνια παρουσίας της σειράς και του Xbox στην αγορά. Η 343 Industries, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης και το παιχνίδι έγινε gold. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο τίτλος είναι έτοιμος ως προς τον προγραμματισμό να φύγει για το εργοστάσιο παραγωγής και να κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη σε ψηφιακή και digital μορφή.

Η εταιρεία έδωσε ραντεβού με τους fans για τις 8 Δεκεμβρίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. Στη συνέχεια, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε έναν χάρτη με τις ακριβείς ώρες κυκλοφορίας σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Ξεκίνημα θα γίνει από τις ανατολικές περιοχές του πλανήτη και θα ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες. 

Για όσους ενδιαφέρονται, ήδη «τρέχει» η beta του multiplayer που έχει ανοίξει για παίκτες σε PC και κονσόλες Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Δείτε ένα video από το single player campaign παρακάτω:

Video Duration
6:21

Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε για το Halo Infinite Multiplayer Season One στο video που ακολουθεί:

Video Duration
1:46