The Witcher 3 / Έρχεται νέο DLC βασισμένο στη σειρά του Netflix

Περίληψη: Μπορεί το The Witcher 3 να κυκλοφόρησε πριν από έξι χρόνια, αλλά σύντομα θα λάβει νέο DLC. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται αντικείμενα εμπνευσμένα από τη σειρά του Netflix.

Το The Witcher 3: Wild Hunt έχει κυκλοφορήσει εδώ και έξι χρόνια σε PC και κονσόλες. Το τελευταίο του DLC κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα με τον τίτλο Blood and Wine. Παρά την ηλικία του όμως, το παιχνίδι που ανέπτυξε η CD Projekt Red θα λάβει σύντομα νέο περιεχόμενο, όπως μάθαμε στην WitcherCon 2021.

Όπως ανακοίνωσε η CDPR, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει ένα “next-gen update” για υπολογιστή και για PlayStation 5, Xbox Series X|S. Εκτός από το update, θα κυκλοφορήσει και ένα DLC με περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix, η οποία επιστρέφει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η CDPR δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το νέο περιεχόμενο που ετοιμάζει για το παιχνίδι. Λεπτομέρειες για το θα περιλαμβάνει το DLC και το next-gen update θα μάθουμε αργότερα. Μην περιμένεις όμως νέους χάρτες ή καινούργιες αποστολές. Το DLC θα περιλαμβάνει αντικείμενα εμπνευσμένα από τη σειρά, όπως αναφέρει η CDPR. Όποιο και να είναι το περιεχόμενο πάντως, όλοι οι παίκτες, τόσο παλιοί όσο καινούργιοι, θα μπορούν να το απολαύσουν καθώς το DLC θα είναι δωρεάν. Δωρεάν θα είναι και το next-gen update για όσους έχουν ήδη αποκτήσει το παιχνίδι.

Η μόνη επιπλέον αποκάλυψη της CD Projekt Red είναι η cover art της νέας έκδοσης. Σε σχέση με την παλιά, η βασική διαφορά είναι πως υπάρχει ένα banner που αναγράφει “Complete Edition”, ενώ παρακάτω αναφέρεται πως αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει αντικείμενα εμπνευσμένα από την σειρά The Witcher του Netflix.

Από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το The Witcher 3 έχει λάβει 16 δωρεάν DLC. Άρα η συνεχιζόμενη υποστήριξη της CD Projekt Red δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, ακόμα και μετά από τόσον καιρό. Η τηλεοπτική σειρά, που βασίζεται κι αυτή στα βιβλία του Andrzej Sapkowski, έχει δημιουργήσει νέους fans της ιστορίας, οπότε η CDPR έχει κίνητρο να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι.

Για νεότερες πληροφορίες μείνε συντονισμένος στο Public Blog.