#WeLoveTheEarth: Ariana Grande, Justin Bieber και πολλοί άλλοι τραγουδούν για τον πλανήτη!

Περίληψη: Μετά την παγκόσμια επιτυχία του με το Freaky Friday, πέρυσι, όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία το...

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του με το Freaky Friday, πέρυσι, όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία το επόμενο... χτύπημα του Lil Dicky

Ο αμερικανός ράπερ και κωμικός, μέσα από το νέο του μουσικό βίντεο «Earth», θέλει να φέρει στο προσκήνιο τα περιβαλλοντικά προβλήματα που πλανήτη μας. Για να το πετύχει αυτό, κατάφερε να ενώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό διάσημων καλλιτεχνών, που συμμετέχουν στο τραγούδι του με τον πιο κεφάτο τρόπο...

Καλλιτέχνες, όπως η Ariana Grande και ο Justin Bieber, μετατρέπονται σε αξιαγάπητα ζώα για χάρη του τραγουδιού - και για την προώθηση του μηνύματός του φυσικά. Το «Earth» μας ταξιδεύει από τις ζούγκλες της Αφρικής μέχρι και τα βάθη των ωκεανών, ενώ στο τραγούδι, και το αντίστοιχο βίντεο, την εμφάνισή του κάνει ακόμα και ο Leonardo DiCaprio!

Η ζέβρα με τη φωνή της Ariana Grande, ο μπαμπουίνος Justin Bieber, το κοάλα Ed Sheeran και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες χαρίζουν όλα τα έξοδα από το τραγούδι Earth στον οργανισμό welovetheearth.org ο οποίος υποστηρίζεται και από το «The LeonardoDiCaprio Foundation»

Άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι η Miley Cyrus, η Sia, o Wiz Khalifa, o Snoop Dog, η Katy Perry και πολλοί ακόμα. Απόλαυσέ τους μέσα από το επίσημο βίντεο του τραγουδιού «Earth».