Black Friday 2021 – Λύνουμε όλες τις απορίες σου!

Περίληψη: Όλος ο κόσμος μιλάει για την Black Friday, αλλά εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό; Εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλα σου τα ερωτήματα!

Την βλέπεις παντού, την ακούς εδώ και μέρες, το ξέρεις ότι έρχεται στο τέλος του Νοέμβρη. Ναι, για την Black Friday μιλάμε! Αν όμως δεν είσαι σίγουρος γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος, αυτό το άρθρο γράφτηκε για σένα! Παρακάτω θα απαντήσουμε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να έχεις για αυτή τη μέρα.

Black Friday; Τι είναι αυτό;

Όταν μιλάμε για Black Friday αναφερόμαστε στην τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αυτή η ημέρα έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως μία ημέρα προσφορών στις ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια ο θεσμός έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, η Black Friday είναι μία ημέρα μεγάλων εκπτώσεων!

Πότε «πέφτει» φέτος η Black Friday;

Φέτος, η τελευταία Παρασκευή του μήνα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Άρα, τότε έρχονται «τρελές» προσφορές, που όμοιές τους δεν θα βρεις όλο τον υπόλοιπο χρόνο! Επειδή… μία ίσον καμία όμως, δεν θα υπάρχουν μόνο την Παρασκευή προσφορές. Παραδοσιακά, όλη την εβδομάδα πριν την Παρασκευή και για μερικές μέρες μετά, οι μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται.

Τι προσφορές έρχονται στο Public;

Οι μεγάλες προσφορές της Black Friday είναι πολλές και διαφορετικές, ενώ κάθε μέρα μπορεί να φέρει και καινούργια deals. Είναι αδύνατο να χωρέσουμε όλα τα κορυφαία προϊόντα που θα γίνουν διαθέσιμα με έκπτωση σε ένα μόνο άρθρο, γι’ αυτό και σου προτείνουμε να μείνεις συντονισμένος στο Public.gr και το Public Blog και να ενημερώνεσαι άμεσα για τις προσφορές. Σε γενικές γραμμές, μπορείς να περιμένεις μεγάλες εκπτώσεις σε είδη τεχνολογίας, βιβλία, παιχνίδια, είδη σπιτιού και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων του Public.

Γιατί Black Friday = Public

Ο μόνος προορισμός που χρειάζεται να επισκεφθείς τη φετινή Black Friday είναι το Public! Γιατί; Πρώτα από όλα για την ποικιλία επιλογών! Το Public φιλοξενεί χιλιάδες προϊόντα από δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες, ενώ στη Black Friday συμμετέχουν και τα καταστήματα του Public Marketplace. Επιλογές με μεγάλες εκπτώσεις θα υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες. Άρα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις παντού για μεγάλες προσφορές. Είτε σκέφτεσαι να αποκτήσεις νέα τηλεόραση είτε ψάχνεις είδη διακόσμησης σπιτιού, στο Public θα βρεις τα πάντα. Επιπλέον, στη Black Friday 2021 του Public μπορείς να έχεις προσωποποιημένη ενημέρωση μόνο για τις προσφορές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Πώς γίνεται αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις 😉

Που θα βρω τα καλύτερα deals; Online ή στα φυσικά καταστήματα;

Η Black Friday δεν κάνει διακρίσεις. Οι μεγάλες προσφορές βρίσκονται τόσο στα καταστήματα Public όσο και στο Public.gr. Όποιον από τους δύο τρόπους αγορών κι αν επιλέξεις, οι εκπτώσεις που θα πετύχεις είναι οι ίδιες. Απλά επίλεξε τον τρόπο αγορών που σε βολεύει. Από τα φυσικά καταστήματα θα φύγεις με το προϊόν στα χέρια σου, ενώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ψωνίσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Το Public έχει φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας στα φυσικά καταστήματα, οπότε και εκεί θα μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι άμεσα για όλα τα Black Friday deals;

Για να μην σου ξεφύγει καμία Black Friday προσφορά, η πιο εύκολη λύση είναι να έρθουν όλα τα μεγάλα deals στο inbox σου. Πώς θα γίνει αυτό; Απλά πήγαινε στην ειδική σελίδα Black Friday του Public.gr, επίλεξε τις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάτα υποβολή! Έτσι θα έχεις προσωποποιημένη ενημέρωση για τις προσφορές, μόνο για τις κατηγορίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Κάθε email που θα φτάσει στο inbox σου θα έχει εκπτώσεις που έχουν σημασία για σένα και δεν θα είναι... λίγο από όλα. Έτσι και βγαίνεις κερδισμένος και δεν σπαταλάς χρόνο κοιτώντας προσφορές που δεν σε νοιάζουν, ούτε το inbox σου γεμίζει με πράγματα που δεν σε απασχολούν. Win-Win-Win!

Τώρα που ξέρεις καλύτερα τι «παίζει», ετοιμάσου για Black Friday 2021 στο Public!