Η ομορφιά σου είναι... μόδα!

Περίληψη: Κόσμημα, τσάντα ή γυαλιά ηλίου; Μήπως ένα backpack ή ένα ρολόι, για να αποφύγουμε τις... κακοτοπιές; Διαλέγουμε δώρα για τις γυναίκες της ζωής μας!

Αν το καλοσκεφτείς, δεν χρειάζεσαι δικαιολογία για να κάνεις κάποιο δώρο στις σημαντικές γυναίκες της ζωής σου. Απλώς, να, η Ημέρα της Γυναίκας είναι λίγο πιο ξεχωριστή σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Μια αφορμή να χαρίσεις κάτι στη μαμά, την αδερφή τη φίλη ή τη σύντροφο. Και επειδή η επιλογή δώρου για μια γυναίκα δεν είναι απλή υπόθεση, ας στραφούμε στα «σίγουρα» με fashion επιλογές, που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν. Πάμε να διαλέξουμε μαζί!

Αρχή με το all time classic κόσμημα και ξεκινάμε από τα απλά: ένα κολιέ θα ολοκληρώσει κάθε της εμφάνιση, όπως και τα σκουλαρίκια που χαρίζουν έξτρα λάμψη στο πρόσωπο. Αν τώρα αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ κολιέ και βραχιολιού, άσε το δίλημμα στην άκρη και προτίμησε ένα σετ κοσμημάτων, που περιλαμβάνει και τα δύο. Μη ξεχνάς επίσης ότι και το ρολόι είναι κόσμημα, οπότε προτίμησέ το αν δεν θες να μείνεις στις κλασικές επιλογές.

Και αφού ξεκινήσαμε από τα βασικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο αναγκαίο για μια γυναίκα από μια πρακτική τσάντα. Μια τσάντα ώμου, για παράδειγμα, είναι πάντα χρήσιμη ενώ και οι τσάντες πλάτης είναι εξίσου καλαίσθητες και πρακτικές. Όσο καλοκαιριάζει δεν πάμε πουθενά χωρίς γυαλιά ηλίου, οπότε ιδού άλλη μια καλή ιδέα! 

Όποιο δώρο κι αν αναζητάς, σίγουρα θα το βρεις στο Public Marketplace. Φρόντισε μόνο να το προμηθευτείς σύντομα, γιατί η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (Κυριακή 8 Μαρτίου) απέχει μόλις μερικές ημέρες!