Ημερολόγια 2020: Κάθε μέρα μια καινούργια αρχή!

Περίληψη: Οι σελίδες στο ημερολόγιo του 2019 σε λίγο τελειώνουν. Έρχεται η καινούργια χρονιά με νέους στόχους, νέα ραντεβού, πολλά «να θυμηθώ» και άλλα τόσα «μη ξεχάσω»...

Ούτε μήνας δεν έμεινε μέχρι το νέο έτος. Αν η to do list σου περιλαμβάνει το bullet «θα είμαι πιο οργανωμένος», τότε χρειάζεσαι σίγουρα καινούργιο ημερολόγιο. Πάρε τη νέα χρονιά στα χέρια σου και οργάνωσε κάθε μέρα σου με τα πιο πρακτικά και στυλάτα!

Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή. Για τους busy, που η ημέρα τους αρχίζει πολύ νωρίς και τελειώνει πολύ αργά, τα ημερήσια ημερολόγια είναι ο καλύτερος βοηθός! Εμείς έχουμε αδυναμία στα ημερολόγια COOLBEE, που θα βρεις αποκλειστικά στο Public σε δεκάδες σχέδια και χρώματα. Σίγουρα θα βρεις εκείνο που θα ταιριάξει απόλυτα με το προσωπικό σου στυλ!

planners 2020 - 02

Για κάτι ακόμα πιο «μαζεμένο», θα βρεις πολλά mini και pocket ημερολόγια, τα οποία χωράνε ακόμα και στην τσέπη σου. Αν πάλι θες να ξέρεις από το πρωί της Δευτέρας τι θα «τρέξει» ως το κλείσιμο της εβδομάδας, we got your back! Με τα εβδομαδιαία ημερολόγια τα έχεις όλα under control.

Για τους πολύ οργανωμένους, που θέλουν να καταγράφουν όλες τις υποχρεώσεις και τα project που τρέχουν μέσα στον μήνα για να μη χάνουν κανένα deadline, τα πλανογράμματα είναι η καλύτερη λύση, καθώς χωράνε περισσότερη πληροφορία και μία μόνο σελίδα. 

Το γραφείο σου είναι το αρχηγείο της οργάνωσης! Βρες εδώ τα πιο πρακτικά calendars, για να σημειώνεις συναντήσεις και όσα δεν παίρνουν άλλη αναβολή , ε ένα πρακτικό ημερολόγιο γραφείου ή με ένα ημερολόγιο τοίχου.

Όποιο ημερολόγιο κι αν σου ταιριάζει, θα το βρεις στο Public. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα ή κάνε «κλικ» στο public.gr, για να σε βρει η νέα χρονιά πιο οργανωμένο από ποτέ!