Πάσχα 2021 / Διαλέγουμε δώρα από το Public Marketplace!

Περίληψη: Λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα έφτασε η ώρα να αναζητήσεις το δώρο που θα κάνεις στο αγαπημένο σου βαφτιστήρι. Πέρα από λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό, τι άλλο θα του χαρίσεις;

Οι νονοί και τα βαφτιστήρια περιμένουν το Πάσχα με τεράστια ανυπομονησία κάθε χρόνια. Τα παιδιά γιατί ξέρουν ότι τα περιμένει μία σειρά από δώρα και οι νονοί για να μοιράσουν χαρά! Με τις ημέρες τις Σαρακοστής να περνούν, είναι καιρός να αναζητήσεις τα Πασχαλινά δώρα για φέτος. Σίγουρα χρειάζεσαι λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις τα παιχνίδια! Στο Public.gr θα βρεις μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών και δώρων για όλες τις ηλικίες. Δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω.

Επιτραπέζιο για ατελείωτη διασκέδαση

Η πρώτη μας λύση είναι ένα παιχνίδι που παίζεται ξανά και ξανά και δεν είναι ποτέ ίδιο! Με ένα επιτραπέζιο η οικογένεια θα περάσει αμέτρητο ποιοτικό και διασκεδαστικό χρόνο μαζί παίζοντας. Στο Public θα βρεις επιτραπέζια για παιδιά και επιτραπέζια για εφήβους και ενήλικες. Διαφορετικοί τύποι, διαφορετικά θέματα, διαφορετικές ηλικίες, όλα είναι εδώ! Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το βαφτιστήρι, υπάρχει σίγουρα κάτι που να του ταιριάζει.

Παζλ

Η κατασκευή ενός παζλ είναι ένας ακόμα τρόπος για να περάσουν τα παιδία δημιουργικά το χρόνο τους. Στο Public.gr θα βρεις παζλ διαφορετικού επιπέδου δυσκολίας τα οποία απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες. Για τα μεγαλύτερα παιδιά προτείνουμε να επιλέξετε ένα μεγάλο παζλ με πολλά κομμάτια το οποία μπορείτε να φτιάξετε και παρέα.

LEGO & Playmobil

Δύο από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων παιδιών είναι τα LEGO και τα Playmobil. Με τους χαρακτήρες και τα σετ Playmobil τα παιδιά μπορούν να αναπαραστήσουν ότι γεννήσει η φαντασία τους και να δημιουργήσουν τρελά παιχνιδο-σενάρια. Τα LEGO μπορούν να είναι ακόμα πιο ελεύθερα, αν επιλέξεις ένα σετ με πολλά τουβλάκια. Υπάρχουν, επίσης, και σετ με συγκεκριμένα θέματα, το οποία είναι σαν 3D παζλ που πρέπει να κατασκευάσεις. Τα θεματικά αυτά LEGO σετ είναι μια πολύ ωραία ιδέα δώρου ακόμα και για ενήλικες!

Βρεφικά δώρα

Αν το βαφτιστήρι είναι ακόμα μωρό, τότε καλύτερα να αποφύγεις, για την ώρα, τα παιχνίδια. Αντί για παιχνίδια κάνε δώρο βρεφικά είδη. Επίλεξε κάτι όμορφο για το δωμάτιο του μωρού ή κάτι χρηστικό που θα λύσει τα χέρια των γονιών.

Πασχαλινά δώρα gaming

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τα πολύ μεγάλα παιδιά που έχουν βαρεθεί τα κλασικά παιχνίδια. Πολύ πιθανόν να περνούν το χρόνο τους με gaming πλέον. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τους κάνεις δώρο ένα video game για την κονσόλα τους ή να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό τους με νέα περιφερειακά.

Επισκέψου την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για πασχαλινά δώρα του Public.gr και ανακάλυψε δεκάδες ακόμα επιλογές! Νονέ, νονά, μην το καθυστερείς άλλο, το Πάσχα πλησιάζει!