Ποιο θα είναι το ωράριο των καταστημάτων στη Black Friday 2021;

Περίληψη: Φέτος έχεις πολλούς λόγους να πας στα καταστήματα Public για τις Black Friday αγορές σου. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί αλλά και τις ώρες που μπορείς να τα επισκεφθείς.

Η Black Friday 2021 είναι ήδη εδώ! Από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 20:00 ξεκίνησαν οι μεγάλες εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Είτε ενδιαφέρεσαι για tech gadgets είτε για βιβλία, στο Public θα βρεις super deals όπου κι αν κοιτάξεις. Οι Black Friday προσφορές βρίσκονται τόσο στο Public.gr όσο και στα 57 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, για να κάνεις τις αγορές σου όπου σε βολεύει. Οι λόγοι για να επιλέξεις τα φυσικά καταστήματα έναντι των online αγορών είναι αρκετοί, οπότε σήμερα θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες για τη λειτουργία τους αυτή την περίοδο.

Black Friday 2021 – Ωράριο καταστημάτων

Από Δευτέρα έως Σάββατο τα καταστήματα Public σε περιμένουν από τις 9:00 το πρωί για να κάνεις τις Black Friday αγορές σου. Εξαίρεση αποτελούν τα καταστήματα εντός εμπορικών κέντρων, όπως το Public @ Golden Hall, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του στις 10:00, και το Public στο Αεροδρόμιο Αθηνών, το οποίο είναι ανοιχτό από τις 6:00. Το κλείσιμο των καταστημάτων, στην πλειοψηφία των καταστημάτων Public, γίνεται στις 21:00 τις καθημερινές και στις 20:00 τα Σάββατα. Το ωράριο μέσα στην ημέρα δεν είναι συνεχόμενο παντού, γι’ αυτό και πριν πας στο κοντινό κατάστημα Public της περιοχής σου συμβουλέψου την αναλυτική λίστα καταστημάτων.

Γιατί να επιλέξεις τα καταστήματα;

Όταν το Public.gr είναι ανοιχτό 24/7, γιατί στη Black Friday να πάω στα καταστήματα; Τα επιχειρήματα είναι πολλά! Αρχικά, στα καταστήματα θα βρεις ανθρώπους έτοιμους να απαντήσουν σε κάθε σου απορία και να σε βοηθήσουν να κάνεις την κατάλληλη επιλογή με βάση τις ανάγκες σου. Αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι ψάχνεις εκ των προτέρων, ο «χαμός» από προσφορές μπορεί να γίνει αποτρεπτικός παράγοντας στην αναζήτησή σου για το καλύτερο deal. 

Επιπλέον, στα καταστήματα αποκτάς άμεσα το προϊόν που θα επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα αποσταλεί η παραγγελία σου, έχεις στη στιγμή διαθέσιμο το προϊόν που ανυπομονούσες να αποκτήσεις τόσον καιρό! Φυσικά, στα καταστήματα Public τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που προβλέπονται αυτή την περίοδο, οπότε μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια.

Και το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος. Οι φετινές Black Friday προσφορές έρχονται με εγγύηση χαμηλότερη τιμής, η οποία ισχύει για αγορές προϊόντων από τα φυσικά καταστήματα. Εδώ μπορείς να δεις τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οπότε έχεις ακόμα έναν πολύ καλό λόγο να επισκεφθείς τα καταστήματα Public στη φετινή Black Friday.

Τι περιμένεις λοιπόν; Η Black Friday ξεκίνησε και τα καταστήματα Public σε περιμένουν με τις καλύτερες τιμές!