Ψάχνεις δυνατές προσφορές; Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις σε περιμένουν!

Περίληψη: Οι μεγάλες εκπτώσεις είναι ήδη εδώ κι ας απέχουμε λίγες μόνο μέρες από τη Black Friday. Δες τις σε περιμένει στις mid-season sales του Public μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, οι χειμερινές αργούν ακόμα. Τι κάνεις, λοιπόν, αν θες να πετύχεις καλύτερες τιμές αυτή την περίοδο; Η απάντηση είναι οι mid-season sales στο Public! Για λίγες μέρες ακόμα, ό,τι κι αν χρειάζεσαι έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις με έκπτωση. Κι αν δεν προλάβεις τις φθινοπωρινές εκπτώσεις, μην ξεχνάς ότι σύντομα έρχονται και οι Black Friday προσφορές. Ας τα δούμε όλα με τη σειρά όμως.

Mid-season sales: Πόσο διαρκούν και που θα τις βρω

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν από την του μήνα και θα ολοκληρωθούν στις 15 Νοεμβρίου. Οπότε έχεις λίγες ημέρες ακόμα για να κάνεις τις αγορές σου σε χαμηλότερες τιμές. Για να εκμεταλλευθείς όλες τις προσφορές των ημερών έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη είναι μία επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Public, όπου θα δεις από κοντά όλα τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Η δεύτερη είναι μία επίσκεψη στο Public.gr, όπου όλες οι εκπτώσεις είναι συγκεντρωμένες σε μία σελίδα.

Εγγυημένα χαμηλές τιμές

Όποιον από τους δύο τρόπους αγορών κι αν επιλέξεις, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα εντοπίσεις τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού! Οι φετινές mid-season sales έρχονται με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, για να είσαι σίγουρος πως πέτυχες το καλύτερο δυνατό deal. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για αγορές λοιπόν, καθώς ήδη απολαμβάνεις τις χαμηλότερες τιμές, ακόμα και λίγο πριν τη Black Friday 2021.

Στο Public αυτή την εποχή θα βρεις εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 70%, σε κατηγορίες όπως οι τηλεοράσεις και τα βιβλία. Ενδιαφέρεσαι για οικιακές μικροσυσκευές; Οι εκπτώσεις φτάνουν το 65%. Μεγάλες εκπτώσεις θα βρεις επίσης σε gaming, είδη κλιματισμού και θέρμανσης, και πολλές ακόμα κατηγορίες. Εξερεύνησε την σελίδα εκπτώσεων του Public.gr για να μην χάσεις καμία από τις μεγάλες προσφορές των ημερών!

Δεν πρόλαβες; Δεν πειράζει, πλησιάζει Black Friday!

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου κρατούν μόνο 2 εβδομάδες. Άρα ίσως και να μην προλαβαίνεις να κάνεις τις αγορές που θέλεις. Μην αγχώνεσαι όμως, δεν χρειάζεται να περιμένεις τις χειμερινές εκπτώσεις. Στα τέλη του μήνα οι Black Friday προσφορές επιστρέφουν πιο «δυνατές» από ποτέ! Πότε είναι η Black Friday; Στις 26 Νοεμβρίου, αλλά οι εκπτώσεις ξεκινούν από νωρίτερα. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog και το Public.gr από την αρχή της εβδομάδας λοιπόν, για να μαθαίνεις όλα τα νεότερα για τη Μαύρη Παρασκευή. Για ακόμα πληρέστερη ενημέρωση μπορείς να γραφτείς και στο newsletter του Public, το οποίο είναι προσωποποιημένο! Ενδιαφέρεσαι φέτος μόνο για τηλεόραση και PlayStation, για παράδειγμα; Τότε επίλεξε μόνο τις συγκεκριμένες κατηγορίες και θα ενημερωθείς μόνο για σχετικές Black Friday προσφορές. Η Black Friday 2021 στην Ελλάδα θα έχει για ακόμα μία χρονιά την υπογραφή του Public.

Όπως βλέπεις, ο Νοέμβριος είναι γεμάτος με ευκαιρίες. Κάνε αγορές με μεγάλες εκπτώσεις είτε στις mid-season sales είτε στη Black Friday 2021 και βγες κερδισμένος!