Public Business: Ημερολόγια 2020 με στυλ... επαγγελματικό!

Περίληψη: Στο Public Business θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας για να μην ξεχαστεί ποτέ κανένα ραντεβού την επόμενη χρονιά!

Μπορεί να απέχουμε μόλις δύο μήνες από το καλοκαίρι, όμως η νέα χρονιά είναι λιγότερο από δύο μήνες μακριά, κάτι που σημαίνει ότι οι σελίδες στο ημερολόγιo του 2019 τελειώνουν. Το 2020 θα φέρει καινούργια ραντεβού, συναντήσεις και σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε.

Γι’ αυτό φροντίστε από τώρα να προμηθευτείτε το ημερολόγιο του επόμενου έτους. Καλές και χρήσιμες οι εφαρμογές και το Google Calendar, αλλά το κλασικό ημερολόγιο δεν θα μείνει ποτέ από... μπαταρία και δεν χρειάζεται internet για να δουλέψει, είναι πάντα εκεί για να σας υπενθυμίζει ό,τι χρειάζεστε! 

Πάμε να δούμε τα πιο χρήσιμα είδη ημερολογίου: Ένας ημεροδείκτης μπορεί να χωρέσει σε κάθε γραφείο και είναι η τέλεια λύση για γρήγορες σημειώσεις συναντήσεων (και όχι μόνο). Ο γυριστός ημεροδείκτης 2020 Office Log, εκτός από ημέρες, διαθέτει επίσης εορτολόγιο, ώρες ανατολής-δύσης του ηλίου και τις φάσεις της σελήνης. Για να τον τοποθετήσετε στο γραφείο σας, θα χρειαστείτε και τη βάση ημεροδείκτη Office Log, η οποία διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους καθ' ύψος κρίκους, που ασφαλίζουν και απασφαλίζουν πολύ εύκολα, για να μπορείτε να τοποθετήσετε τα ανταλλακτικά φύλλα.

Για τις ώρες που θα είστε εκτός γραφείου, χρειάζεστε ένα ημερολόγιο που να μετεφέρεται εύκολα. Εδώ έρχονται τα βιβλιοδετημένα ημερολόγια, τα οποία θα τα βρείτε σε δύο μορφές, ημερήσια και εβδομαδιαία. Το ημερήσιο ημερολόγιο της Office Log για το 2020 θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα, μπλε, κόκκινο, μαύρο, για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να το βρείτε και σε έκδοση σπιράλ, σε κόκκινο και μπλε χρώμα, αν σας βολεύει καλύτερα αυτός ο τύπος βιβλιοδεσίας.

Τέλος, για μια πιο συμπυκνωμένη ματιά σε όλα τα γεγονότα χρειάζεστε ένα planner. Το εβδομαδιαίο planner περιλαμβάνει 52 σελίδες, μία για κάθε εβδομάδα, ενώ υπάρχει και μηνιαίο planner 12 σελίδων με μία πιο συνοπτική παρουσίαση κάθε ημέρας. Με ένα planner γραφείου μπορεί εύκολα οποιασδήποτε βρίσκεται στο γραφείο να ανατρέξει στα προγραμματισμένα γεγονότα μίας ημέρας. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα εβδομαδιαία planner και σε σπιράλ βιβλιοδεσία. Όποιο τύπο και να προτιμάτε, η καθημερινότητά σας στη δουλειά θα είναι σίγουρα οργανωμένη.

Με τη βοήθεια του Public Business μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και τα δικά σας ημερολόγια, τα οποία θα διαθέτουν το λογότυπο της επιχείρησής σας. Είτε με λογότυπο είτε χωρίς, όμως, με τα ημερολόγια που θα βρείτε στο Public Business θα μείνετε πάντα μέσα στο πρόγραμμά σας την επόμενη χρονιά.