Public Business: Office Log στο γραφείο και όλα λειτουργούν «ρολόι»!

Περίληψη: Στον νέο κατάλογο Public Business θα βρείτε ό,τι χρειάζεται κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση για να βάλει τα πάντα σε τάξη!

Η καθημερινότητα στο γραφείο μπορεί να είναι δημιουργική και παραγωγική, μπορεί να είναι και… χαοτική. Συνήθως κάπου στη μέση κυμαίνονται τα πράγματα. Το χάος κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι όμως, καθώς δημιουργεί αχρείαστες καθυστερήσεις. Ευτυχώς, η διαδικασία για να το εξαλείψετε είναι πιο εύκολη από ό,τι φαντάζεστε. Απλά υιοθετώντας ένα συγκεκριμένο σύστημα αρχειοθέτησης και αλλάζοντας συνήθειες και πρακτικές, μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Η οργάνωση θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να δουλέψει πιο ομαλά, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα εσάς και των συνεργατών σας. Το Public Business είναι εδώ για να σας βοηθήσει να το πετύχετε, παρέχοντάς σας όλες τις λύσεις για να οργανωθεί σωστά το γραφείο.

Δεν έχει καμία σημασία το μέγεθος της επιχείρησης και ο όγκος των αρχείων που διαχειρίζεστε. Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη επιχείρηση, η σωστή αρχειοθέτηση είναι ζωτικής σημασίας για την απρόσκοπτη λειτουργία της. Αν, λοιπόν, η πρώτη εικόνα που αντικρίζετε με το που πλησιάζετε το γραφείο σας είναι σωροί από χαρτιά, διπλωμένα περιοδικά, σκονισμένα gadgets και στοίβες με φακέλους, τότε τα είδη οργάνωσης γραφείου Office Log του Public Business είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε! να οργανώσουμε το γραφείο σου αρχειοθετώντας βήμα-βήμα!

Για να μπει κάθε… φύλλο σε τάξη, θα χρειαστείτε τα είδη αρχειοθέτησης, αλλά και άλλες προμήθειες γραφείου, όπως αυτοκόλλητους σελιδοδείκτες και συνδετήρες. Όταν έρθει η ώρα να κρατήσετε νέες σημειώσεις φροντίστε να υπάρχουν στο γραφείο τετράδια και μπλοκ, καθώς επίσης και προϊόντα γραφής και διόρθωσης. Τώρα, που μπήκαν όλα σε μία σειρά, μπορείτε να διατηρήσετε το γραφείο οργανωμένο αλλά και όμορφα διακοσμημένο με τα αξεσουάρ οργάνωσης της Office Log.

Επόμενο βήμα για μια οργανωμένη και παραγωγική καθημερινότητα, η αλληλογραφία σας. Οτιδήποτε εξερχόμενο από την επιχείρηση σας πρέπει να φεύγει κατάλληλα συσκευασμένο. Οι φάκελοι Office Log είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, για να μπορέσετε να αποστείλετε εύκολα και με ασφάλεια έγγραφα ή μικρά αντικείμενα. Φροντίστε επίσης να υπάρχει πάντα κάπου εύκαιρη μια ταινία συσκευασίας, η οποία είναι απαραίτητη για το πακετάρισμα των μεγαλύτερων δεμάτων.

Σε άλλα σημεία της επιχείρησης σας μπορεί να χρειάζεται η προβολή σχετικού υλικού. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο καινούργιο έντυπο που διαμοιράζετε, μια μικρή αφίσα Α4 με προσφορές ή ακόμα και ένα stand με τις επαγγελματικές σας κάρτες. Για κάθε ανάγκη προβολής εντός της επιχείρησης, στο Public Business θα βρεις και το κατάλληλο σταντ παρουσίασης. Προβολή είναι και η ετικέτα ονόματος κάθε εργαζομένου. Και για αυτή θα βρειτε τα κατάλληλα αξεσουάρ στον νέο κατάλογο του Public Business. Το μόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο χώρος είναι ένα ημερολόγιο στον τοίχο. Ή μήπως θέλετε το ημερολόγιο να είναι πάντα μαζί σας; Και τα δύο υπάρχουν στο Public Business.

Το μόνο που έμεινε τώρα, για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ανάγκη, είναι τα αναλώσιμα εκτυπωτών. Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη επιχείρηση, η ανάγκη για εκτύπωση είναι καθημερινό φαινόμενο. Στο Public Business θα βρείτε συμβατά Toner για όλους τους εκτυπωτές της αγοράς. Μην ξεχάσετε επίσης και το χαρτί εκτύπωσης, τόσο σε A4 όσο και σε A5 μέγεθος, για να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο Public Business, πάρτε ιδέες για να σχεδιάσετε τον χώρο του γραφείου σας ακριβώς, όπως ταιριάζει και αρμόζει στις καθημερινές σας ανάγκες, και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα. Αν δεν είστε ήδη μέλος, κάντε σήμερα την έγγραφή σας στο publicbusiness.gr για μια αξεπέραστη online εμπειρία επιλογής και αγοράς, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση!