Public Marketplace / Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Περίληψη: Το Public.gr, ο #1 online προορισμός, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις Ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας Public Marketplace.

Το Public Marketplace, μετά από τη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, προχώρησε σε μια ακόμη σύμπραξη με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών στηρίζοντας τους εμπόρους της πρωτεύουσας που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και τις σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει το public.gr.

Εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας, το public.gr, ο #1 online προορισμός, στηρίζει έμπρακτα όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το δικό τους e-shop. Στο πρώτο Marketplace στην Ελλάδα συμμετέχουν πλέον περισσότερα από 2.000 καταστήματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία διαθέτουν στα ψηφιακά του ράφια περισσότερες από 1.000.000 προσφορές προϊόντων.

Επιπλέον εκατοντάδες νέοι συνεργάτες προστίθενται σε μηνιαία βάση αξιοποιώντας τα οφέλη της αλματώδης αύξησης του e-commerce στην Ελλάδα και ανοίγοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξή τους.