Ξεκινάει κύκλος «ανήσυχων» συζητήσεων με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος!

Περίληψη: Με καλεσμένους γνωστούς συγγραφείς και εξέχουσες προσωπικότητες, η Μικέλα Χαρτουλάρη συζητάει για...

Με καλεσμένους γνωστούς συγγραφείς και εξέχουσες προσωπικότητες, η Μικέλα Χαρτουλάρη συζητάει για τα βιβλία παρέα με το κοινό!

 Τα Public, πάντα κοντά στους φίλους του βιβλίου,  σας παρουσιάζουν έναν κύκλο «ανήσυχων» συζητήσεων με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος  και κεντρικό πρωταγωνιστή τα βιβλία!

 Πιο συγκεκριμένα, με προσκεκλημένους γνωστούς συγγραφείς  και εξέχουσες προσωπικότητες, η Μικέλα Χαρτουλάρη θα συντονίζει έναν διάλογο ανάμεσα στους καλεσμένους και το κοινό ενώ το θέμα θα επικεντρώνεται κάθε φορά σε επίκαιρες εκδόσεις!

 Πότε ενδιαφέρουν την Τέχνη και πότε την Ιστορία, οι εξομολογητικές αφηγήσεις; Στην πρώτη «ανήσυχη» συζήτηση την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 19.00 στο Public Συντάγματος, το θέμα θα είναι η Αυτοβιογραφία και πώς αυτή διασταυρώνεται με τη Λογοτεχνία και την Ιστορία. Καλεσμένοι θα είναι οι Άρης Μαραγκόπουλος (συγγραφέας, εκδότης -εκδ. ΤΟΠΟΣ), Τάσος Σακελλαρόπουλος (Ιστορικός, ΑΣΚΙ - Μουσείο Μπενάκη) και Πέτρος Τατσόπουλος (συγγραφέας, ανεξάρτητος βουλευτής).

 Στη δεύτερη «ανήσυχη» συζήτηση, την Τρίτη 29 Απριλίου στις 19.00,  η Μικέλα Χαρτουλάρη θα συντονίσει ένα δυνατό πάνελ ομιλητών και η συζήτηση θα στραφεί γύρω από τη διασταύρωση του Σοσιαλισμού με την Ελευθερία όπως αυτή αποτυπώθηκε σε βιβλία λογοτεχνίας και πολιτικής!

 Επισκεφτείτε το blog των Public, blog.public.gr , και ενημερωθείτε για τους ομιλητές και τις θεματικές των επόμενων «ανήσυχων» συζητήσεων με τη Μικέλα Χαρτουλάρη στο Public Συντάγματος!

 Η είσοδος στις συζητήσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Σας περιμένουμε!

Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download