Xiaomi MIUI Gallery: Άλλαξε ως και τον ουρανό στις φωτογραφίες σου!

Περίληψη: Το λογισμικό των Xiaomi smartphone εξελίσσεται συνεχώς και η κινεζική εταιρία εργάζεται πάνω σε ένα...

Το λογισμικό των Xiaomi smartphone εξελίσσεται συνεχώς και η κινεζική εταιρία εργάζεται πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό.

Η εφαρμογή της συλλογής φωτογραφιών του MIUI θα σε κάνει να φαίνεσαι.... επαγγελματίας του Photoshop, αφού θα αποκτήσει τη δυνατότητα να αλλάζει την εικόνα του ουρανού στο παρασκήνιο των φωτογραφιών σου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε φωτογραφίες που έχεις τραβήξει και φαίνεται ο ουρανός, θα έχεις την επιλογή να αλλάξεις την όψη του! Υπάρχουν πολλά έτοιμα πρότυπα, τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τις φωτογραφίες σου, όπως π.χ. το να κάνεις τον ουρανό να μοιάζει εντελώς καθαρός, χωρίς κανένα σύννεφο.

Ή να κάνεις τη φωτογραφία να δείχνει τραβηγμένη κατά το ηλιοβασίλεμα! Η λειτουργία αυτή, για να κάνει το αποτέλεσμα πιο πειστικό, αλλάζει τον φωτισμό όλου του κάδρου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις ακριβώς πώς θα λειτουργεί:

https://youtu.be/yPocEF1XyPE

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στις beta εκδόσειςτου MIUI. Όπως όμως συνήθως συμβαίνει με software λειτουργίες, έτσι και με την αντικατάσταση του ουρανού, αναμένουμε να προστεθεί στα smartphone της Xiaomi σε μελλοντικό update - πιθανώς με την επόμενη μεγάλη έκδοση λογισμικού,το MIUI 11.

Αν, ωστόσο, είσαι από αυτούς που «τρέχουν» ήδη MIUI beta στο Xiaomi smartphone τους, τότε θα χρειαστεί να έχεις την έκδοση 2.2.12.2 της εφαρμογής της συλλογής, για να δοκιμάσεις το χαρακτηριστικό!