Η Xiaomi παρουσίασε το πρώτο foldable smartphone της (video)

Περίληψη: Στις αρχές της χρονιάς είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση για το foldable smartphone που ετοιμάζει...

Στις αρχές της χρονιάς είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση για το foldable smartphone που ετοιμάζει η Xiaomi και δικαίως η εταιρεία είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας, Lin Bin, επιβεβαίωσε μέσα από το κινεζικό δίκτυο Weibo ότι αυτό που είδαμε ήταν αληθινό και μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας ένα ακόμη teaser video!

Η συσκευή μοιάζει με tablet όταν είναι ξεδιπλωμένη, ενώ όταν διπλώνονται και οι δύο πλευρές της αυτομάτως μετατρέπεται το περιβάλλον χρήσης της σε smartphone mode. Για λόγους χρηστικότητας, η Xiaomi έχει τοποθετήσει το power button στην επάνω πλευρά, έτσι ώστε να μην το... αναζητάς στις πλευρές της.

Ως προς το πότε και αν το smartphone θα φτάσει στην αγορά, ο Lin Bin ανέφερε ότι το συγκεκριμένο είναι πρωτότυπο και πως θα εξετάσουν το ενδεχόμενο παραγωγής εάν και εφόσον υπάρξει η ανάλογη ζήτηση από τους καταναλωτές, κάτι που θα εκλάβουν κυρίως από το online feedback. Οι δύο πιθανές ονομασίες του είναι Xiaomi Mi Dual Flex και Xiaomi Mi MIX Flex!

Ίσως οι μεγάλες αποκαλύψεις γίνουν στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη. Ως τότε, αναμένουμε...